Utálom a Queent, nagyon. Most már a Vodafone-t is. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A zenére figyeltem fel. A TV a másik helyiségben volt, mikor meghallottam a zenét, akkor mentem be, és láttam a reklámot.
Látod, ez is mennyire megosztó.
#Queen #Vodafone #reklám #utálom - és a másik tábor, amibe én is tartozom.
Csak ezzel? 😊
A nicknevem nem véletlen:benne van a Queen rajongás,a Skócia imádat egyben.😏
A Kind of Magic volt az első album amit hallottam tőlük.
Ott igazán belecsaptak a lecsóba! Imádtam!
:D :D Direkt úgy fogalmaztam, hogy így is lehessen érteni megy úgy is! :D :D
Ahogyan telnek az évek már azon gondolkodom, hogy az esküvőt is... Na, de aztán mindig oda lyukadok ki, hogy jól van ez így, ahogy van!
Utálom a Queent"
Az Erzsikét, miért?
Azt elhiszem, hogy bánod!🥰
Nekem nagyapám volt nagyon beteg egy Omega koncert előtt, dokik mondták, készüljenek fel..stb. Nem tudok, de akkor előkaptam anyu imakönyvét, és hetekig imádkoztam, meg ne haljon a koncert előtt. Meghallgattattam 😍
a Queen-t en nagyon szeretem.
Zuhanyzäs közben velük enekelek...-))
mert pont akkortájt volt az esküvőm. Azóta is bánom!!
az esküvöt?
Élő koncertjükön én sem voltam.
A mulatós zene nekem sem a műfajom. Bővebben nem fejtem ki, miért nem. Maradjunk ennyiben.
Erről a reklámról van szó:
A zene miatt nem szereti alanyunk már a Vodafont sem. 🙂
Nekem örök kedvenc a Queen!❤️
Ők még zenészek voltak!
Nagy bánatomra nem láttam őket élőben,csak Brian May koncertre jutottam el.
Én meg a mulatós zenét utálom,azzal lehet kikergetni a világból.De még nem jutott eszembe hogy kiírjam vallomásba!
Egyébként fogalmam sincs milyen reklámról van szó! 🤣
Ugyanis ha reklám van, én már kapcsolom is el onnan,vagy minimum némítom a tévét.Ennyi a megoldás.
Nem is értem mit kell ezen idegeskedni? Örülnék ha csak ennyi bajom lenne az életben, hogy idegesít egy reklám!
Hát szakadjon meg mindenki aki utálja a Queent!
(Nehogy komolyan vegye valaki!)
Egyik kedvencem. Sajnos 1986 augusztusában nem jutottam el a Budapesti koncertjükre mert pont akkortájt volt az esküvőm. Azóta is bánom!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Nagyon utálom, hogy múlik az idő, sok szerettem...
- Ha elrontom a pin kódomat vodafone-os mobilomnál, a puk kódot tudom, miért nem enged be mégsem?
- Le lehet mondani online a vodafone-os előfizetést?
- Fizetési probléma a Vodafone-nál. Volt már valakinek hasonló?
- Neten keresztül miért nem tudok Vodafone-nál feltölteni? Az adott bank eléggé vacakol..