Fizetési probléma a Vodafone-nál. Volt már valakinek hasonló? (tudásbázis kérdés)
Nekem se volt még vele semmi gondom.Pedig egyszer 2 előfordult h késöbb fizettem be.
De ha már ott tartanak h kikapcsolják akkor ott már több havi tartozás lehet
Használ valaki Vodafone korlátlan internetet?
Az áfa emelés miatt az edigi 6000 Ftos számlámnak emelkednie kellett volna. Az előző csekkem 138 ft volt, június végén kaptam. Mivel rendeszeresen átutalom automatikusan elküldte a bank a 6000 Ft-ot. Semmi baj gondoltam úgyis kapok még egy csekket, az nem lehet h ennyit fizessek.
Nem kaptam...
Megjött a héten a következő csekk 458 FT. Több lett volna de levonták a +6000Ft-ot belőle amit előző hónapban átutaltam.
Szerintetek szóljak vagy ne? Mert így előző hónapra végülis 138 Ft-ot fizettem be.
Ha észreveszik úgy is bekell majd fizetnem nem?
Volt még valakinek hasonló?
évek óta a vodánál vagyok és nekem semmi gondom velük
persze,én is meg szoktam csúszni a számlabefizetéssel:)
én már otp-s automatán keresztűl rendezem a tartozásom!díjmentesen!!!!!
volt,hogy nekem is korlátozták a kimenőmet,de ahogy rendeztem automatán keresztűl,ahogy kiértem az otp-ből,már vissza is volt kapcsolva a kimenőm és díjmentesen!!!!nem számolt visszakapcsolási díjat!!!
nekem még sosem volt vele rossz tapasztalatom!
ja!mind a három szolgáltatót kipróbáltam!!!!!
Bármelyik szolgáltatónál előfordulhatnak hasonló tévedések, ott is emberek dolgoznak, ők is tévedhetnek. Válthatsz szolgáltatót, de mi a garancia, hogy ott nem fog előfordulni hasonló?
A tapasztalatom az, hogy az ügyfélszolgálatnál kedvesek és segítőkészek.
További ajánlott fórumok:
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Nagymértékű gázképződéssel, szélgörcsökkel, stb. küzdök több mint egy éve. Olyan embert keresek, akit hasonló probléma gyötör napi szinten.
- Gyedet és csal.pótlékot mostantól a Magyar Államkincstártól kapom. Eddig a m.hely volt kifiztőhely. Van valakinek hasonló problémája?
- Kismamaként, pánikbetegségben.Volt már hasonló problémája valakinek?
- Ha a befizetési határidő után egy nappal fizetem be a villanyszámlám lehet belőle problémám?
- Probléma a Vodafone-nál....