Üres petezsák.... (beszélgetés)
szia.én megint 50napos ciklust huzok.de pénteken a 10es teszten már látszott a második csik és ma csináltam 25öst azon idön tul és halványan de ott van.azért aggódom picit mert a höm meg lejjebb ment.kb hétföre nem várom amúgy nem tudom pontosan mikor volt pém.
szia csilla.Miujság van veled?
Én azóta 13 hetes lettem és minden rendben van.
nekem csak egy van most szeretnénk összehozni a másodikat de nem akar jönni.na ez jó hir örülök.
szia igen voltam és minden rendben:)
14mm a babám és a szívverés is rendben volt:)
Legközelebb 5 hét múlva kell mennem:(
Neked amugy hány gyerkőcöd van?
szia.voltál uh on,minden rendben?
nekem 12hetesen már csikos volt a hasam kapásból rám ragadt 6kg.mivel nem dolgozhattam olyan munkahelyem volt tp re kellett mennem már az elején.szedjél magne b6ot ha nagyon fáj a pocid és szedd a kismama vitamint!
Az lehet, lepihentem el is múlt...
Ti 8 hetesen már híztatok?Lehetett látni vmit?
mennyire?szedsz valamit?próbálj meg pihenni.lehet hogy csak növekszik a babó.szoritok!
tegnap óta fájdogál a hasam:(
Ma kérek új időpontot telefonon.Majd meglátjuk sikerül e..
szia.igen nekem csak a mellem fájt és nagy lett.de ugye nem vársz heteket az ultrahangra.menj vissza nyugodtan legalább 1héttel elöbb.
Tegnap voltam védőnőnél.Terhességi kis könyvembe bekerült a piros V betű:(előzőleg elvetéltem és azért)Már nagyon várom az ultrahangot.Volt valakinek olyan érzése mintha nem is lenne terhes csak a melle fájt?
szia hogy vagy?mikor mész uh ra?
mono amúgy szedsz valamit?folsav stb az most fontos.
igy van 1-2hét mulva menj vissza.mond azt esetleg hogy fáj a hasad.ja igen nálam 2hét késés után 5heteset irtak és a 3hét késésnél 6heteset
Valószínűleg később fogant, én a helyedben visszamennék 1-2 hét múlva, én sem várnám meg a 3 hetet.
de viszont tüneteim vannak.ez hogyan lehet?
6 menszi szerint de grav.s 5
sziasztok.na nálam 2007ben volt ez 25mmes petezsák embrionális elemek nem látszanak mindez 2hét késés után.1hét mulva 7mm es embrio dobogo szivvel ugy néz ki akkor kezdett el nöni a drágám.már 4éves mindjárt.viszont mono neked miota késik?szerintem ne várj 3hetet legkésöbb 2hét mulva menj el uh ra akár magánhoz.remélem nálad is minden rendben lesz.
Sziasztok.Tegnap nekem is csak szabályos petezsák látszódott:(3 hét múlva kell mennem.
Gratulálok neked, nagyon örülök, hogy neked szépen alakult a hétfői nap!!!!!!!! Sajnos én ezt nem mondhatom el, megtörtént az ellenkezője. Kérlek nagyon vigyázz magadra és minden jót kívánok neked!!!!!
Gratulálok!!!! Sok-sok boldogságot hozzá!
Gratulálok!
Próbáltam küldeni ezerrel a szerencséket. :)
Kívánok neked boldog kismamaságot!!!
Szia, örülök neki, gratulálok!!!! :)))
Sziasztok, voltam dokinál, megvan a baba is, van szivhang is :)))))
További ajánlott fórumok: