Üres petezsák (beszélgetés)
Megy a drukk,🍀
Én most voltam kedden,nálunk minden ok 😊
Nagyon sajnálom ami történt, én két vetélésen vagyok túl, dolgozunk a babán folyamatosan :)
Nekem egy weboldal segített ezt feldolgozni, ha érdekel, szívesen elküldöm privátban.
Kitartást!!!
Tiszta szívből Gratulálok Tündi :)
Neked mikor kell menni legközelebb ?
Most kicsi aggódók, de lehet már túlzásba viszem nekem 7+4 nél 10mm volt, mondta is hogy pár nap csúszás van , de remelem nem lesz gond :) de a lényeg hogy vert a pici ❤
Ma voltam ultrahangon
11 mm-es a kis "zsákbamacskám" ❤❤❤❤ 7 hetes és 2 napos kis mama vagyok ❤❤❤❤❤❤ BOLDOGSÁGUNK HATÁRTALAN ❤❤❤❤❤
Sziasztok!
Én pont múlt héten jártam így,hogy menzi szerint 7+4 napos voltam,de mivel uh-n nézték folyamatosan,h mikor van tüszőrepedésem ezért tudom,h a 21.ik nap repedt meg.Ezért szerintem a terhesség 1 héttel korábbi tehát múlt héten 6+4 napos voltam mikor 14x17 mm-es üres petezsákot mondtak.Húzták a szájukat,főleg mivel semmi terhes tünetem nincs a mellfeszülésen(de az is alig)meg a sűrű pisilésen kívül.Most csütörtökön kell,h vissza mnejek,de már szétaggódtam magamat!!!! :( Nagyon rossz ez a bizonytalanság! A ciklusaim amúgy 33-36 naposak.
Köszönöm mindenkinek a választ, igen valószínű túl hamar mentem de muszáj volt mert átestem már vetélésen, így a progeszteron miatt mennem kellett, de szerencsére már rendbe van minden ott volt dobogott a kicsi szívecskje, el se hiszem ❤❤
Tündi ne add fel én ma úgy mentem, hogy biztos üres maradt a petezsák és láss csodát nem ( valószínű neked is pár nappal később volt peteérésed) mi is 5 éve próbálkozunk, nagyon szorítok neked! Legyen szép napod 😙
Sziasztok!
Október 1-jén jött meg utoljára a menstruációm. November 14-én erős két csíkos lett a tesztem. 21-én el mentem dokihoz aki azt mondta, hogy uterusban kacsatojásnyi nagyságú található. 23-án elmentem ultrahangra ahol csak 21 mm-es peteszák volt látható. Pénteken kell vissza mennem ultrahangra.
Félek és aggódok nagyon.
7 évet vártunk erre a babára............
szia
6 hetesen ez még természetes,még eztán dől el,kifejlődik e belőle embrió vagy sem,szóval ne ijedj meg
Sziasztok !
Ma voltam uh-on ,pont 6hetes vagyok, de a doki csak 15mm üres petezsákot látott. Volt már valaki hasonló helyzetben ? Mi lett a vége? Nagyon elvagyok keseredve..2 hét múlva kell visszamennem...
Köszönöm a válaszokat előre is :)