Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 13mm-es üres petezsák fórum

13mm-es üres petezsák (beszélgetés)

aug. 22. 13:26
Sziasztok. Ma 13.8mm volt az embrió szívhanggal. 7+5hetes terhesség, minden rendben :)
aug. 13. 09:19

Sziasztok!

Mai uh-n 20mm (19.8) petezsák benne szikhólyag sejthető így írta a dokim a papírra, egyébként szépen láttuk a szikhólyagot, le is fotóztam :)

Ő azt mondta ne idegeskedjek, növesszem tovább, ott van és szépen nő. 2 hét múlva kontroll, akkor kell legyen szívhanggal embrió :)

Nem mondom, hogy teljesen megnyugodtam, de gyanús, hogy a hosszabb ciklus kavart be, és még későn is kezdett beágyazódni.

Remélem rendben leszünk :) még azért nem vagyok teljesen nyugodt.

8. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Strawby)
aug. 10. 08:48
Ez is pont terhességi tünet nyugi. Szerintem is simán lehet baba. Ráadásul hamar le is zavarta az az orvos. Sokszor ilyenkor nem is látnak semmit közlik nincs terhesség, aztán normális vizsgálattal meg megtalálja a másik orvos. Egyik barátnőm így járt….
7. Strawby (válaszként erre: 5. - Panna.33)
aug. 9. 13:04
Köszi, remélem úgy lesz :)
6. Strawby (válaszként erre: 4. - Alnisa)
aug. 9. 13:03
Én is szedem a progit. Az hagyján, hogy senki nem érti, de én magam sem, hogy mi zajlik bennem... érzelmi hullámvasút. De ezen is túl leszünk :) így vagy úgy.
aug. 9. 12:38
Szerintem simán lehet ott még baba.🍀🍀🍀
4. Alnisa (válaszként erre: 3. - Strawby)
aug. 9. 12:27

Én is mindig rögtön mentem, mivel progeszteron pótlásra, aztán meg még vérhígítóra is szükségem volt. Ezek meg orvos nélkül nem működnek.

Tudom nagyon nehéz és ilyenkor csak vánszorog az idő és igazából senki nem érti meg mi is zajlik le most benned.

Kitartás, úgy lesz, ahogy lennie kell!

3. Strawby (válaszként erre: 2. - Alnisa)
aug. 9. 11:38

Köszönöm, igen az egyértelmű, hogy korábban vagyok, csupán fura, hogy másnak már 8-10mm-es petezsákban van szikhólyag. Na de majd kiderül. Dokihoz mindenképp elmegyek, természetesen szívhangban még nem reménykedek, addigra 18mm-nek kellene lennie a petezsáknak és abban már kell legyen szikhólyag. Ha nem lesz, akkor elengedem és nem stresszelek tovább. Sajnos ez most kihat otthon mindenkire, kisfiammal is ingerült vagyok, nagyon rosszul viselem most.

És igen, sajnos én voltam a bolond, hogy nem mentem kicsit később, mikor tudtam, hogy hosszabb ciklusom van.

2. Alnisa (válaszként erre: 1. - Strawby)
aug. 9. 11:22

Közel 1 hetet el van csúszva a peteérés és a mensi is. Így még igazából 6 hetes sem vagy. De a mensitől kell számolni a terhességet, mindegy hány napos a ciklusod. Még bőven van remény, normál estben sem lenne még szívhang.

Mondjuk a 3 hét azért sok.

De a saját dokidhoz is korai még menni, jobba lenne rá egy hétre.

aug. 9. 10:36

Sziasztok!

Tegnap voltam az első UH-n és a doki nagyon gyorsan lezavarta, látott egy 13mm-es petezsákot és annyit mondott, hogy 3 hét (3hét??) múlva megnézzük ismét. Mensim szerint 6+4 hetes voltam, de nekem hosszabb 32-34 napos ciklusaim szoktak lenni.

Van még remény? Én azt hittem legalább szikhólyag lesz már :( Sajnos csak egyszer voltunk együtt közvetlen ovu előtt, utána meg egy héttel később, így azzal nem számolhatok, hogy talán később fogant. A HCG szépen nőtt, több mint duplázódott két nap eltéréssel. Lehet ebből még baba vagy engedjük el már most?

Június 22-én vol taz utolsó menstruációm.

18.ciklusnapon voltunk együtt, 19.ciklusnapon volt pozi az LH teszt és 30.ciklusnapon lett a HCG teszt is halvány pozitív.

UH 47. ciklusnapra esett, tehát 17 nappal az első pozitív teszt után (nem tudom ez számít e bármit is)

Kedden elmegyek a sjaát dokimhoz, elvileg akkor már látszódnia kéne, hogy üres marad vagy sem. Van ennek értelme? A belső nyugalmamat tekintve nem tudok 3 hetet várni... tegnap óta mintha más világban lennék, ingerült lettem, és elveszettnek érzem magam... mindent is elolvastam a témával kapcsolatba, és igen vannak jól végződőek (de azoknál mindig szinte később fogant) meg vannak rossz végűek is :S

Köszönöm, ha megosztjátok hasonló tapasztalatotokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook