Üres petezsák utáni élet (beszélgetős fórum)
6 hetesen nekem sem volt még szívhang. Szikhólyag látszott a petezsákban. Két hét múlva lüktető szívecskét hallgattunk ♥ Májusban érkezik.
Majd kiderül. Sajnos ebből még bármi lehet, de az fontos, hogy vigyázz magadra. tény, hogy nem a kismamavitaminon múlik, de én a helyedben pl. nem most tanulnék meg síelni vagy bázisugrani ;)
Nekem mást számolt a védőnő és mást az orvosok és közöttük sem volt összhang. Szóval én a fiam aug. 2-26-ig bármikor megszülhettem, de 22 lett belőle... Ennyit a sok számról.
Ezen ne stresszeld magad, kismamavitamin és kímélő életmód.
Teljesen őszintén szólva, s szerintem te is tudod, hogy ilyenkor még két élű a dolog, s mi sem tudjuk megmondani mi lesz.
Bízni kell és pozitívnak lenni.
Remélhetőleg legközelebbre még nől többet, tovább és több látszik már a babyből. Ilyenkor még sok minden, hogy mikor fogant, s ha többször is voltatok együtt, s ha nem középidőben fogant - ezt mi nem tudhatjuk- lehetnek simán ennyi eltérések az elején, hogy kisebb-nagyobb, előbb-később látszódnak a dolgok.
Kitartás, s bízni kell, minden rendben lesz!
Lehet hogy nem hates. a vérzés meg a házi számítgatás megtréfálhatja az emberlányát. Bár én férfi vagyok olyat hallottam, hogy várták nagyon a babát, de megjött neki igaz nem annyira mint szokott, utána el is maradt, örültek, elment az orvoshoz és az orvos egy hónappal idősebbnek mondta mint amit a nő számolt. Szóval amit mensesnek gondolt az alatt már terhes volt.
Nem merek sok sikert meg boldogságot kívánni a babához azért még egy kicsit korán van, de halkan súgva igen...
Sziasztok
Az lenne kérdésem, van-e tapasztalata valakinek,hogy hatodik hèten szikhólyag làthatö de baba nem viszont lüktető erecske igen.
Két hét múlva megyek,lehet még baba akkor? Vagy annak màr làtszani kéne?