UPC digitális bronz csomag (beszélgetés)
Szeptemberben jár le az eredeti hűség, de a digitális médiabox - szal meghosszabbították jövő év március 31.-ig...
Ugyanis ez év márciusában telepítették városszerte, és attól számítva egy évig Senki nem mondhatja le, és így nekem is hosszabb az eredetinél a hűség...
Ez a szemétség, mit írtam,hogy a médiabox kötelező átállás volt, és mindenkinek meg lett vele hosszabítva az eredeti hűsége...
Szia!
Hüségnyilatkozatnak ez a lényege,hogy nem mondhatod le!Nem változtathatsz sem te sem a UPC rajta.Mi 4500Ft/ho fizetünk mert bronz csomagba vagyunk.Nyilván a tied Silver vagy Gold.És ezért ennyi.Viszont a hüségidö leteltével lemondhatod.Benne kell állnia szerzödésbe,hogy mikortol lépett életbe.
Ha nekem is lejár a hűségelőfizetés, akkor én is lemondom...
Most szeptemberben járna le a 2 éves hűségem, de márciusb an kanizsán városszerte kötlezően át kellett állni a digitális médiaboxra, ez a kábeles UPC; és az volt leírva a tájékoztatásban, hogy a bekötéstől számított egy évig garantálják a kedvezményes árakat, és utánna annak kb. a kétszerese...
És a kedvezményes időszak NEM(!!) hűségelőfizetés, vizsont nem engedik lemondani, amíg ez az egy év le nem jár, vagyis jövő év március 31.-ig...
Akkor mi ha nem hűségelőfizetés?? ?ég írásban is tájékoztattak, hogy felhívják a figyelmem, hogy a kedvezményes időszak végéig hatályban marad a hűségelőfizetésem...
De a hűségelőfizetés alatt még csökenteni sem lehet a tarifacsomagot, csak magasabbra emelni...
És alig tudom kifizetni, mára már 9ezer valamennyi egy hónapra...
Már alig várom,hogy lemondhassam, és jön a konkurens, olcsóbb TV-társaságra való váltás, ahol a Tv-, és a Net olcsóbb, mint a UPC-nél csak a TV, a Net nélkül...
De mindenesetre felhívom erre a szabálytalanságra a fogyasztóvédelem figyelmét...
CSak mert már nembírom fizetni, és nem is mondhatom le az eredeti lejártakor, szeptember elején...
De előbb-utóbb a UPC nagyon rá fog fázni, mert sorban pártolnak el az előfizetőik, és énytelenek lesznek csökenteni az áraikat...
Ennek csak örülni tudok:)
Én nap, mint nap beszélek olyan ügyfelekkel, akik elküldenek ENGEM az világ más tájára...
És sajnos legszívesebben azt mondanám nekik, hogy megértem, igazuk van... De nem tehetjük.
Mert szemetek... Ennyi...
Ezt a részt nem vágom sajnos:( Én már akkor mondtam, hogy nekem nem lesz, mikor behozták.
Nagyon sajnálom, hogy így gondoljátok, de teljesen igazatok van:(
Én ahol tudok, szoktam segíteni, de ez sajnos nem rajtunk (kezelőkön) múlik...
A cégvezetésünk, és marketingünk úgy @zar, ahogy van:(
Priviben, ha írtok, talán tudok segíteni...
24-én megyek először majd dolgozni... :)
A UPC nagyon szar. Sajnálom hogy mi mellette döntöttük. Csak közeleg a vihar és már nincs adás.
Alig várom, hogy leteljen a hűségidő.
Szia,
Én ott dolgozom.
csatikiosztást itt meg tudod nézni.
Kiválasztod, hogy mely nagyobb településen, vagy annak közelében laksz, és utána digitális... és ott is van.
Sziasztok!
Érdeklödnék,hogy van e olyan tapasztalatotok akinek a UPC digitális bronz csomagja van?Mik a tapasztalotok?Be vált e és milyen csatornák jönnek be?Segitségeteket köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek T-home-os digitális elosztója? Laptopot szeretnék csatlakoztatni routerrel
- Okostelefon igen, digitális fényképezőgép nem
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- Melyik lázmérő a megbízható? Digitális, higanyos, fülhőmérő?
- A digitális órák, kijelzők hatása az emberi szervezetre