UNIO-n belüli utazás személyivel, WizzAir-nél. Belekötnek a lejáratba? (tudásbázis)
Szia!
Nem köthetnek bele. Az utiokmánynak az utazás idötartamára kell hogy érvényes legyen, nem kell plusz még néhány hónap.
Az én útlevelem április 25ig volt érvényes és utaztam vele a múlthéten. Nem volt gond egyáltalán.
A wizzair oldalán egyébbként utánna olvashatsz...
az út idején kell érvényes legyen az okmányod.
Jó utat :))
A lányomnak csináltatni kellett. Az összeg nem csekély. Idén január egytől egy hétre a sürgősségi felár: 19.000
3 napra : 29.000
1 napra 39.000 forint. Nem kicsit megemelték!!! Nem tudom a felnőttnél is így va e. Ez a 7 hónapos lányomnál így volt. 21500 forintot fizettünk!!!!
Köszönöm a válaszokat!
Gondolom, hogy nincs köze a wizzairhoz, csak hátha volt már valakinek erről tapasztalata...
Igen a személyit tudom, hogy nem baj, hanem az érvényességi ideje, ami zavar, abból ne legyen galiba. A véleményem nekem is az, hogy mivel oda vissza meg van a repjegy és az még érvényességi időn belül, így nem szabad, hogy gond legyen belőle. Ez csak amolyan megnyugodjon a lelkem kérdés volt...
Szia! Én utaztam ezzel a társasággal is, nincs útlevelem, kártyás személyim van, azzal utaztam többször. sosem volt probléma, elfogadták mindig.
szép utat!!
Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy utazást Brüsszelbe. Április 3-án kellene indulni és 7-én jövünk vissza.
Útlevelem nincs, személyigazolványom van, az azonban május 29-én lejár.
Beleköthetnek ebbe az utazás során? Új személyit nem tudok csak március 31-től csináltatni, azaz pontosan hétfőn tudok esetleg ez ügybe lépni.
Wizzairral utaznánk.
A nagykövetségen azt mondték nem lehet belőle gond. Wizzairt nem értük el. Tehát most ott vagyunk, hogy a páromnak érvényes, lányomnak érvényes, nekem is de nekem két hónap múlva lejár....
Köszönök minden érdemleges hozzászólást!
További ajánlott fórumok:
- 10 éves gyerek saját személyivel mehet-e Lengyelországba?
- Ideiglenes személyivel utazhatok-e Londonba repülővel?
- Lejárt személyivel tudok menni a dokihoz?
- Skóciába lehet új típusú személyivel utazni?
- Ideiglenes személyivel ki tudunk utazni Németországba?
- Másnak is érvénytelen lett a beszállókártyája Wizzair-nél?