Újszülött hasfájás (beszélgetés)
Nekünk az infacol vált be az elején, de szerintem nem 100%-os. Az ára tényleg húzos és már a 3. flakonnál tartunk, valószínűleg ez az utolsó. Szoptatok és néha mellé kell táplálnom,először BEBA HA sensitiv tápszer kaptunk, nem igen vált be, alig volt a gyereknek széklete. Két hete (nagy könyörgés mellett, a dokinő nem akart tápszert váltani, szerinte a gyerek gyomra gyenge!)Lactogen Harmony tápszert eszünk, sokkal jobb a helyzet (kicsi darásabb a tápszer, de a gyereknek bejön, csökkent a hasfájás, persze az is igaz hogy már elmúltunk 11 hetesek, lehet hogy az idő is meghozta a hasfájás csillapodását.
Mindenkinek kitartást!
Hát nekem nem most volt kicsi a gyerek, de emlékszem, hogy volt valami lötty amit lehetett neki adni, bár szerintem nem ilyen kis korban.
Ilyenkor azért még neked ajánlatos odafigyelni arra, hogy hogyan étkezel.
Sziasztok!
Tudtok valamit ajánlani hasfájás csillapítására? 1 hetes a kislányom nagyon mohón szopik, folyton csuklik..mecsek teát adtam neki, de nem nagyon használt.:(köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?
- Hasfájás újszülötteknél