Újra megjött gyógyszer abbahagyása után. Normális, hogy így...? (tudásbázis)
A görcsölés ahhoz képest milyen szokott lenni most semmi...
Hát remélem majd holnapra jobb lesz.
Kíváncsi vagoyk, hogy a következő alkalommal hány napra fog megjönni.
Szerintem nincs okod az aggodalomra! :-) de ha megnyugtat akkor hívd fel az orvost.
Gyógyszser abbahagyäsa után nem mindig úgy reagäl a szervezetünk ahogy mi azt gondoljuk. A sok alvadt vérdarab is ilyen lehet.
Viszont mint tudjuk a gyógyszer eltünteti az esetleges problémäkat is, szóval ha több hónapon keresztül mäs problémäk is jelentkeznek vagy súlyosabb lesz a dolog akkor mindenképp keresd fel az orvosod.
Egyelőre csak egy hetet késett, ez az első menstruációm miután abbahagytam viszont nagyon furcsa, ha a mai nap végig olyan lesz akkor felhívom az orvosom.
Mindenhol azt olvasom, hogy enyhébb vérzés stb... nos nekem most annyi mint még soha, gyakorlatilag omlik belőlem és cseppet megijedtem tőle :-( több mint két évig szedtem, nem volt semmi gond a szedése alatt, más okból abba kellett hagynom egy időre.
Azon kívül, hogy nagyon erős a vérzés, sok alvadt vérdarab is távozik (elnézést a részletességért)
Tudom, orvos, előtte csak érdeklődnék, hogy másnál is előfordult így? Hogy nem enyhébb vérzés hanem erősebb?
Detralexet szedtem úgy egy hónapig, volt egy kis gond, tágultak a vérereim és azért mondták szedjem. Nem tudom esetleg az szól-e közbe...
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- Menstruáció beállása gyógyszer abbahagyása után
- Tri-regol gyógyszer abbahagyása/leváltása.Tapasztalatok?
- Vakbélgyanúval hazaengedték gyógyszert se írtak fel és most újra fáj neki !Mit tegyünk?
- Most hagytam abba a gyógyszert és először egész rendes időben megjött de most 1, 5 hét után megint. Ez normális?
- Gyógyszer abbahagyása után mire utalnak ezek a tünetek?