Tri-regol gyógyszer abbahagyása/leváltása.Tapasztalatok? (tudásbázis)
Mindenkinél másképp jelentkezik a gyógyszer elhagyásának tünete.
Az egyik legrégebbi, ma is ezek szerint forgalomban levő fogamzásgátló.
Én évekig szedtem, tele lettem visszerekkel, más problémám nem volt, de ez is éppen elég. Már nagyon régóta abbahagytam, utána vérzésproblémáim lettek, miómám lett, a vége méheltávolítás.
Szóval a hormongyógyszerek nem játékszerek, abbahagyás után sem ürülnek ki azonnal, sőt lehet hogy egy életre szóló elváltozást idézhetnek elő.
Én mindenképpen természetgyógyászt,vagy homeopatát ajánlanék..
egyébként néha-néha ha megeszel egy gránátalmát is jó hatással lesz rád..;)
próbáld ki,már ha szereted..
Hát nálunk néha még a havi 1 sincs meg. 4 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk elején nem volt ilyen gond, sőt, volt, hogy fordított volt a helyzet. Aztán valami nagyon megváltozott, és én a gyógyszernek tudom be.
Én is a félrelépéstől félek. Sokszor felhozom neki a témát, de mindig csak azt mondja, hogy emiatt nem lesz semmi baj, nem fog elhagyni, megcsalni,...De tudom, hogy rettenetesen zavarja. Amúgy, ha együtt vagyunk, akkor tényleg jó. Én sem tudom, hová lehet fordulni. Épp ezért akartam megszabadulni a fogamzásgátlóktól, erre bejött a pcos. Most meg még rosszabb gyógyszert szedhetek. Egyre inkáb kezdek a természetgyógyászat felé fordulni.
Én szeptemberben hagytam abba, azóta lefogytam és úgy tűnik nem is hízok vissza, nem kell annyiszor szőrtelenítenem, ellenben a menzeszem olyan erős mint lánykoromban, állatira görcsölök és 2 hónapja idő előtt jön meg.
Ja! A legfontosabb. A lábamon a visszerek visszahúzódtak....nem mondom, hogy nincsenek, de nem olyan rondák, mint eddig voltak.
Örülök, hogy abbahagytam....nem csak a tri-regolt, hanem egyáltalán a gyógyszert! :)
Nem sajnos. A helyzet ugyanolyan, mint eddig, nagyon félek, hogy rá fog menni az amúgy kiválóan működő kapcsolatom. Párom már 2 éve nagyon türelmes. De meddig???
Amúgy a Cypromix-ről sem olvastam semmi jót...
Szia!
Ugyanezeket tudnám elmondani én is....és még, hogy a májamat "nyírta", ezért is kellett abbahagynom. Az új gyógyszertől javult a libidó?
Igen,szinte 1 hónapon belül..
az első 4-5 hónap alatt 5-6 hétre jött meg..
és érdekes,de a második hónap után ahogy felszabadultak a petesejtek,görcsöltem minden peteéréskor..
azóta érzem,és tudom megmondani,hogy mikor van peteérésem..:)
/hozzáteszem,mikor 5 évvel később gyerkőcöt terveztünk,elsőre sikerült is../
És orvos mit mondott, ennek köze lehetett a gyógyszerhez?
Én semmi problémát nem tapasztalok hosszas szedés mellett sem.
Szia!
Én is azt szedtem. A libidóm 0 volt közben. hasonló tapasztalatok?
Aztán úgy döntöttem, hogy a kapcsolatom érdekében abbahagyom. Pár hónapig nem jött meg, híztam, libidó még nullább. Aztán kiderült, hogy PCOS-em van. Ezért nem jött meg. Most Cypromixet szedek. :(
Szia!Én 94'-től szedtem 9 évig..(2003-ban hagytam abba)
hirtelen felpattant rám 8kg..1 hónap alatt..
azóta nem szedek semmit..és nem is szeretnék..
sziasztok!
Kb 4éve szedem a Tri-regolt,és most szeretném leváltani.Mennyi ideig kell szünetet tartani?vagy hogy működik?
Lesz valami melllékhatás?
Gondolkoztam azon is,hogy abbahagyom,esetleg aki abbahagyta,annak milyen mellékhatásai lettek?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?
- Hiperaktív gyereknél van valakinek tapasztalata a Ritalin nevű gyógyszerrel?
- Menstruáció beállása gyógyszer abbahagyása után
- Újra megjött gyógyszer abbahagyása után. Normális, hogy így...?
- Gyógyszer abbahagyása után mire utalnak ezek a tünetek?