Újabb veszélyforrás? Paracetamol (beszélgetés)
Én is pontosan most kaptam be egy ilyen tartalmú tabit, mert szétmegy az agyam, úgy hasogat.
Valószínűleg a mostani melegtől és - már jó előre - a hétfői hidegfront előfutáraként.
azóta már én sem szedek.
inkább tűrök.
hát én nem hiszek benne..
nekem bevált az aszpirin, de az se jó mindenkinek!
Kb 20 éve egy felsőlégúti kalandomkor a codein tartalmú gyógyszerekre lettem allergiás. Az akkori dokim azt mondta, a kokaint se próbáljam soha, annak is hasonló "sugárzó" élmény lenne a vége...
Mit gondoltok a homeopátiás izékről?
(Még sosem próbáltam őket, nem is ismerem őket. Csak érdekelne...)
melyikre gondolsz
elmondod?
tudjak masok is ha lehet ne vegyek
eleg csak 1 kezdobetu!
Szendi Gábor:
Most aztán fájhat a fejünk
Ez a címe a neten lévő anyagnak.
Mit tudunk róla?
Úton-útfélen kapkodjuk befele a paracetamolt tartalmazó bogyókat meg isszuk a porokat, de vajon tudjuk-e, mivel mérgezzük magunkat?
Utánaolvastam kicsit a neten, és kiderült, az a hatóanyag vagy mi, amit mi a bőszen reklámozott, a meghűlésre javasolt forró italporokból magunkhoz veszünk, súlyosan károsíthatja a májat... még akkor is, ha az előírt adagot vesszük be.
Be lehet ide másolni linket? Mert akkor megteszem, mindenképpen tanulságos.
További ajánlott fórumok:
- Szótaglánc - Az utolsó szótaggal kezdjél egy újabb szót!
- Egy város utolsó betűjével mondj egy újabb városnevet!
- "Híres ember" játék. A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres embert!
- 3 betű egy mondat. A megadott 3 kezdőbetűvel írj egy mondatot, és adj meg újabb három betűt.
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?