Új város, új élet? (beszélgetés)
Elöször is, szörnyü hogy scak azért végeztél el egy iskolát mert Anyukád azt akarta. Csak magaddal szurtál ki,de nagyon. Elvesztegettél jopár évet feleslegesen. Föleg fölösleges volt ha annyira azért nem hódolsz be neki hogy abba is dolgozz. Igy uyganugy ki ofg akadni mint ahogy pár éve tette volna, szoval nem kerülted el vele csak elfecséreltél X évet.
Az a baj a körmössel hogy rengeteg van és a válság nagyon sulyosan érinti a szépségipart. Szörnyen lecsökkent rá az igény mivel nincs már rá pénzük az emebreknek. viszont rengeteg "szakember" van. Minden utca sarkon szépségszalon van. Sajna ezt is fontolora kell venni. Szerintem az edzöre nagyobb igény lenne. Vagy lehetnél mondjuk dietetikus ha szivesen tanulnál még.
hat mukormosnel nincs jobb, bar engem nem erdekel, viszont ok penzes macat Pesten igen, ugyhogy abba vagj bele.
tanfolyam rovid! en masoddiplomamat csinalom 35 evesen, elvezem! bar, hogy mi haszna lesz...
Akkor miért nem végzel el egy körmös tanfolyamot?
Én tuti megcsinálnám ha lenne kézügyességem. :-D
Túl sok befektetést nem igényel, ha ügyes vagy szerintem jól lehet vele keresni és te magad osztod be az idődet. Hajrá! ;-)
:)
Fitness Company oldalán nézz szét, ott vannak edző tanfolyamok, talán még életvezetési tanácsadó is...
Aha, értem!
Hát, hajrá! Értelmiségi vagy és lemennél nihilbe... Anyukád nem díjazná - abból gondolom, hogy erőltette a diplomát!
Hát ha annyira vágyódsz a szépségipar iránt tegyél lépéseket irányába, de viszont azt is értékelned kell, hogy 25 évesen már nehéz,túlkoros az ember.
Nem is mkinek sikerül járogathat évekig casting-ra fotózásra mégsem fut be.
Emellett azért jó ha van rendes szakmád soha nem lehet tudni,de ha ezt nem szereted tanulj mást.
Ezt nem értem!
Szerintem Te titkon modellkednél, ahogy átjött a message...
Ha modellkedni akarsz, akkor ne itthon tedd, mert itthon ez nem létező fogalom...
További ajánlott fórumok:
- Egy város utolsó betűjével mondj egy újabb városnevet!
- Szólánc városnevekkel.
- Városok - A város utolsó betűjével kezdd a következőt
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?
- Megvennétek faluban lakást, ha van hozzá kertrész, de városias életet kedvelitek jobban?
- Új városba költözni és új életet kezdeni...