Új korszak (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Új korszak
Atlantisz elmúlt és nem fog visszatérni,mert okkal pusztult el az a korszak akárcsak az egyiptomi,az ó-indiai és az azték,valamit elrejtettek tőlünk ezáltal,vagy valamitől megvédtek minket.
Ezek mind szép és jó gondolatok, de addig amíg senki nem tesz ennek érdekében,pédául én hába nyitok ha a másik nem vevő rá addig nem fog változni semmit.Igen van nemzeteken és csoportokon átívelő erő a szeretet.De hogy egy újfajta viszonyulás kialakuljon még sokat kell változni,mindenekelőtt,ne az egyéni hanem a társadalmi érdek kerüljön előtérbe.
Teszem. Régóta.
És hirdetem.
Tedd Te is ezt.:)
Igen! Tegyük ezt meg.
:)
Teljesen igazad van.
Ha minden ember, ha mást nem is tenne, csak szeretetet és pozitív energiát küldene Gaiának, nem ilyen lenne a világ.
A mi "jólétünk" nagyban függ Földanyától. És nem szabad csak magunkra gondolni, én hiszek benne, hogy Földanya ÉL és szüksége van a testén élő emberek törődésére. Mint ahogy a bálnák gyógyítják étertestét, a madarak a mágneses mezőjét, úgy mi, emberek, az érzelmi testét tudnánk gyógyítani!
...és még valami, ha már "Új korszak"!
Ideje nem csak a saját jólétünkért tenni, hanem a Földért is. Bár sok helyen olvassuk azt, hogy előbb a saját életét tegye rendbe mindenki, de ha emellett még tudunk időt és energiát szánni arra, hogy odafigyeljünk másokra, és Földanyánkra akkor vagyunk igazán frankók. Legyen az meditáció vagy "csupán" egy kedves gesztus. És úgyis mindent visszakapunk. :)))
Arra gondoltam, hogy aki a szíve szerint él, sokkal nehezebb dolga van itt a Földön (anyagi dolgokra gondoltam).
Mindenképp azt tanácsolom, hogy csak a szívedre hallgass, megemelkedik a rezgésszámod, másképp látsz dolgokat, könnyebben viseled az élet megpróbáltatásait. Ne hagyd, hogy sötét, kétes dolgokba húzzanak bele, aki arra akar kérni, nem a fényért él. Te csak ragyogj és meglátod, minden szép lassan kialakul körülötted....
(azért nem árt elhinni, hogy így is lesz:))
Így van!
:O)
...könnyebben gazdagszik az az ember, ki másokon átgázol...
A könyvekről az a véleményem, hogy azt is ember írta. Nem kell feltétlenül készpénznek venni minden szavát. Szelektálni kell, mégpedig a megérzéseinkre hallgatva.
És létezik kereskedelem is. És "kereskedelmi író" is...
????? Tényleg?
Na, akkor azt a sok személyiségfejlesztő könyvet ki lehet dobni a kukába!
:)
1 értek...
...de csak azért,mert az állandó dualitásban élünk:-)
Nem kötelező az "anyagias" világban küszködni. El lehet menni remetének, vagy valamilyen puritán csak az alapvető létfenntartásra ráállt szektába tagnak.
Számítógépet sem kell használni! Füstjelekkel is lehet kommunikálni.
Lehet.
Én mégis azt mondom, hogy egyetlen gyógyszer lenne: ha minden ember szívből élne. A tudat helyett a szív...
További ajánlott fórumok:
- Szerintem 2020 egy új korszak kezdete, bizonyos értelemben...
- Miért divat a kóros soványság? (Ez eddig egyetlen korszakban sem fordult elő.)
- Egy korszak vége. Flipper Öcsi elment.
- Melyik korszakban, történelmi korban élnél szívesen?
- Hogy vészeljem át ezt a korszakot?
- Kinél meddig tartott a mindent bekapok és megrágok korszak?