Hogy vészeljem át ezt a korszakot? (beszélgetés)
Érdemes ilyenkor naplót írni. Pl. ha itt írsz, akkor lehetnek olyan olvasóid, akik átsegítenek ezen az időszakon.
Egy új hobbi, új közösség is sokat tud segíteni.
A lányodnak is könnyebb lesz, ha nem kell az aggodalmaddal is megküzdenie.
Szegeny :(
Nekem a lanyom tavaly koltozott el nem hazudok 3 percnyire, de majdnem belehaltam. Es hidd el, a tavolsag nem akadaly, hiaba kozel lakik a lanyom, annyira mas az eletritmusunk, hogy alig tudunk talalkozni!
De! Mindennap, szinte egesznap beszelunk!! Egesznap nyomja a hanguziket szinte..szoval hiaba fog elmenni, mindig ott lesz veled!! Az eleje nehez lesz, de majd megszokod es lehet.lesz lehetoseged masfele is nyitni
Mindig annak nehezebb elfogadni az újdonságot aki marad!
Mert aki megy, azt várják az új élmények! Lelkes és nyitott az újdonságokra.
Ne haragudj rá ezért!
Te pedig meg fogod szokni és találsz magadnak új elfoglaltságokat!
Kitartás, menni fog az! :))
Arról beszélgess vele, milyen új élmények várnak rá, segíts neki a koli, vagy albérlet berendezésében.
Biztos beszámol a sok újdonságról, beszéltek a facebookon, vagy ahogy szeretitek, és lassan te is megnyugszol.
Első hetekben szerintem ne új kapcsolatra gondolj, mert a "gyorsan valaki" nem megfontolt döntés hoz.
Kicsit rendezgesd a lakást, vagy házat, pici változás sosem árt.:)))
Megvan ennek az életciklusnak is a maga előnye, elég ha magaddal foglalkozol, és hagyod, hogy történjek veled a dolgok mindenféle egyéb odafigyelés nélkül.
Mondjuk engem nem zavart, mikor a fiam elköltözött, sőt üdvözöltem, hogy felnőtté válik annak minden előnyével és hátrányával.
Még fiatal vagy, ismerkedj, keress új hobbit, járj tornázni, stb. Egy csomó dolog van, amire eddig esetleg nem volt lehetőséged, mert anyaként üzemeltél. Most kiléphetsz ebből, és lehet egy egyedülálló nő, aki ritkábban, de lehet sokkal tartalmasabban töltitek együtt az időt...
Ne a magányt szokd meg, hanem rendezkedj be egy olyan életre, ahol már nem minden a lányodról szól, hanem pl rólad. Ismerkedj, nyiss kifelé és élvezd az életet.
Rám ez 2 év múlva vár és abszolút nem félek, sőőőőt.:)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Miért dob el mindenki? Hogyan vészeljem át?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Hogyan éljem túl? Hogy vészeljem át a napokat? Hogy csináljam?
- Ezt hogy vészeljem át? Nagyon fog hiányozni!!! :(
- Hogyan vészeljem át hajnövesztésnél az átmeneti állapotot?