Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan vészeljem át hajnövesztésnél az átmeneti állapotot? fórum

Hogyan vészeljem át hajnövesztésnél az átmeneti állapotot? (tudásbázis)

2013. jan. 28. 17:21

Nekem V alakú van, de szerintem nem a fazonnal kell törődni, mert erre nincs megoldás. Úgy értem, mindenkinek más fazon illik az arcához és a hajához is. Pl. egy göndör hajat nem érdemes egyenletesre vágni - persze, van akié szép-, míg az egyenesnek meg pont ez tud kinézni nagyon szépen. E mellett figyelembe kell venni, hogy ami röviden jó fazon, az lehet hosszú távú hajnövesztésénél nem célszerű.

Szerintem vágasd, ha törik, szerezz be csatokat és gumikat és tanulj meg minél több fonást vagy hajfeltűzéses technikát. :D

Én mindig ilyen videókat nézegetek, na meg persze mások hajas naplóját. Könnyebbé teszi a várakozást, míg nő a hajam. :D

2013. jan. 28. 17:12

Évek óta nagyon rövid a hajam...

Miképpen lehet kíbirni a növekedési időt vagy milyen fazon jó az átmeneti időszakhoz.Nem bírom ha rálog a fülemre vagy amikor SEHOGY sem áll vagy lelapul a fejemre.

Ja és fodrászt is nehéz találni aki átmenetett jól vág.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook