Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Ha valaki eredménytelen fogyókúrával küzd, esetleg évek óta nem tud megszabadulni a felesleges kilóitól, privátban szívesen ellátom pár jó tanáccsal.
Személyi fogyókúrás tréner vagyok, de itt csak tanácsokat osztogatok, ha valakinek szüksége van rá. :)
most itt is...
de jó, hogy az időről dumálunk a fogyi helyett :DDDD
basszus csak most ne essen, pedig lóg az eső lába :((
mennénk ki a dunapartra járni egy nagyot.
csókolok mindenkit :))
szép napot!
titokban ja :))
annyira, hogy észre sem veszem magamról :))))
ja és hétvégén elöntött a piroska, na volt ám csokizabálás, stb... mérleg nyelve egy helyben álldogál :/
amúgy most lesz@rom, majd most.
jó reggelt drágáim!
hétvégén tanfolyamon voltam, esténként baromira fáradt, nem volt kedvem írogatni annyira fáradt voltam.. de most hajrá kovács néni, friss erővel itt vagyok :))
látom gyömi is megjött :))
Sziasztok Csajok!
Mostmár beköszönök én is! :)
Képzeljétek el, 3án gondoltam itt a nagy sokkolás ideje, hogy el tudjam kezdeni a fogyit: ráállok a mérlegre.
Szerencsétlen ahogy ráálltam villant egyet, és se kép, se hang. :D
Gondoltam ez egy jel, hogy nem kell méregetni magam, és azóta sem szereltem meg.
Mert én ha elkezdek fogyókúrázni, feltétlenül minden reggel ugrálnom kell rá a mérlegre... aztán ha véletlenül 1dkg-mal is többet mutat, depresszióba esek... okos egy lány vagyok én... :D :S
Szóval csak sejtéseim vannak arról, hogy hány kg lehettem. Végülis nem is érdekel. Csak a ruháimon szeretném látni az eredményt. :)