Új barátokat/beszélgetőtársat keresek (beszélgetés)
Szia, ha nyitott vagy rá, megpróbálhatjuk. :)
Én 27 éves lány vagyok.
Sziasztok!
Egy 24 éves férfi vagyok Budapestről, és új barátokat szeretnék találni! :) Bizonyos okokból kifolyólag az életem az elmúlt egy hónapban kicsit...fenekestől felfordult, ami azt is magával hozta, hogy a baráti köröm jelentős részét elvesztettem. Azért szeretnék új embereket megismerni, hogy egymást feltölthessük pozitív energiákkal, és értékes emberi kapcsolatot teremtsünk. Mert minden új értékes ember megismerése - akár csak minden elolvasott könyv - Hozzánk ad valami pluszt. Imádok kirándulni és utazni, az egyetemi tanulmányaim legvégén vagyok, ezért próbálom magamat minden nap motiválni, több-kevesebb sikerrel. Szeretek sportolni, és igyekszem figyelni arra, hogy minden káros szenvedélytől mentesen, egészségesen, nyitottan, pozitívan éljek. Ez mind nem kis feladat, de a barátok arra vannak, hogy egymást mindezekben kölcsönösen támogassák. Nagyon szeretek érdekes és izgalmas, magas érzelmi intelligenciájú emberekkel beszélgetni, mert akkor közösen szárnyalunk és egy pillanatra elfelejtjük a gondokat. Zenei ízlésemet tekintve nem vagyok válogatós, talán a heavy metal az, ami távol áll tőlem. Szeretek tanulni, (kivéve vizsgákra :D) és új dolgokat felfedezni. Az állatokat nagyon szeretem, kutyusom mindig is volt, és mindig is lesz, nagyon szeretem őket.
Ha felkeltettem az érdeklődésed,
a következő e-mail címen megtalász:
probayx@freemail.hu
Szép reggelt/napot/estét Mindenkinek! :)