Nagyon ki van baxva az idős korosztállyal, illetve azokkal, akiknek nincs okostelefonja. Sőt nem csak velük, eddig mindenhez jó volt a google authentikátor, ehhez állítólag nem. Az app pedig magyar nyelven nem használható. Szóval megint sikerült nagyot alkotni, lehet hogy megy ez is a Rigó mellé.🫣
Azt nem értem miért nem tudnak olyan megoldási átállást késziteni ezekre amit lehet otthonról is és képes megcsinálni Mari néni nagyonvidékalsón is ha akarja.
Miért jó, hogy ott tobzódnak kismilliónyian a kormányablakban. Sem az ügyfélnek, sem az ott dolgozóknak nem buli.
Tegnap mondta a férjem, hogy olvasta már az új ügyfélkapu +-t is feltörték. A rosszakarók hozzá tudnak jutni az adatokhoz.
Szerintem nem. Tegnap voltam NAV ügyezni, és ha már ott voltam, gondoltam elintézem az ÜK+, mert lusta voltam egyedül szórakozni. Azt mondták, a DÁP-hoz náluk kell regisztálni, a sima ügyfélkapuhoz is, de a Plusz csináljam meg én, abban nem tudnak segíteni.
Nekem nem sikerült, több nap alatt sem, elengedtem a dolgot. Be sem mentem. Ráérek április körül, az adóbevallás tervezetért bemászni, másra egyelőre nem szükséges.
Nem feltétlen kell bemenni. Attól függ mikori a személyi ig.-d. Úgy emlékszem 2021 júniusa utáni személyivel tudod magad megoldani, ha régebbi, akkor be kell menni.
Ha van aktivált személyigazolványod és tudod a hozzátartozó PIN kódot, akkor igen. Természetesen kell hozzá egy NFC-t tudó mobiltelefon/tablet. Bármelyik okmányirodában időpontfoglalása nélkül 5 perc alatt megcsinálják.