Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ügyfélkapuról váltás DÁP platformra, kell menni a kormányablakba, hivatalba intézni az átállást? fórum

Ügyfélkapuról váltás DÁP platformra, kell menni a kormányablakba, hivatalba intézni az átállást? (tudásbázis)

16. Egyed Egon (válaszként erre: 15. - Hunóra)
jan. 15. 23:32
Igen, szerintem a böngésző is gond, meg az email cím is, például ilyen 1000 éves Telekom, meg ilyenek.
15. Hunóra (válaszként erre: 14. - Egyed Egon)
jan. 15. 23:10
Szerintem fog ez most már működni, csak nekem egy böngészőből nem akar menni. De a többiben minden oké.
jan. 15. 22:53
Van emailes kód is, éjszaka megcsinálták, ma már jelezte valaki hogy nem működik, valakinek igen! Jó lesz! 🤭🤭🤭
13. michelle.r (válaszként erre: 11. - Birebora)
dec. 21. 13:27
Nagyon ki van baxva az idős korosztállyal, illetve azokkal, akiknek nincs okostelefonja. Sőt nem csak velük, eddig mindenhez jó volt a google authentikátor, ehhez állítólag nem. Az app pedig magyar nyelven nem használható. Szóval megint sikerült nagyot alkotni, lehet hogy megy ez is a Rigó mellé.🫣
12. ,zumba (válaszként erre: 11. - Birebora)
dec. 21. 08:29

Én olvastam sok véleményt a DÁP-ról, alig van közte pozitív. Szerintem bármit fel lehet törni.

"miért tobzódnak.." lehet mondani, mekkora az érdeklődés.

dec. 21. 07:05

Azt nem értem miért nem tudnak olyan megoldási átállást késziteni ezekre amit lehet otthonról is és képes megcsinálni Mari néni nagyonvidékalsón is ha akarja.

Miért jó, hogy ott tobzódnak kismilliónyian a kormányablakban. Sem az ügyfélnek, sem az ott dolgozóknak nem buli.

Tegnap mondta a férjem, hogy olvasta már az új ügyfélkapu +-t is feltörték. A rosszakarók hozzá tudnak jutni az adatokhoz.

10. birebora (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
dec. 21. 06:56
Hát ez nagyszerű.
dec. 20. 21:12
8. michelle.r (válaszként erre: 2. - Birebora)
dec. 20. 20:08
Szerintem nem. Tegnap voltam NAV ügyezni, és ha már ott voltam, gondoltam elintézem az ÜK+, mert lusta voltam egyedül szórakozni. Azt mondták, a DÁP-hoz náluk kell regisztálni, a sima ügyfélkapuhoz is, de a Plusz csináljam meg én, abban nem tudnak segíteni.
7. globus (válaszként erre: 4. - Fremon)
dec. 20. 10:34

Pontosan. Ha a telefonja régebbi, azonnal kiírja, hogy eszköz nem alkalmas.

Még nem késő Jézuskától új telefont kérni.

6. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 10:31
Nekem nem sikerült, több nap alatt sem, elengedtem a dolgot. Be sem mentem. Ráérek április körül, az adóbevallás tervezetért bemászni, másra egyelőre nem szükséges.
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 09:48
Nem feltétlen kell bemenni. Attól függ mikori a személyi ig.-d. Úgy emlékszem 2021 júniusa utáni személyivel tudod magad megoldani, ha régebbi, akkor be kell menni.
4. Fremon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 06:40

Igen, de érdemes előre letöltened az aplikációt, hogy ne ott kelljen vele "vacakolni".

És nyilván net legyen a telefonon :)

dec. 20. 06:30
Ha van aktivált személyigazolványod és tudod a hozzátartozó PIN kódot, akkor igen. Természetesen kell hozzá egy NFC-t tudó mobiltelefon/tablet. Bármelyik okmányirodában időpontfoglalása nélkül 5 perc alatt megcsinálják.
dec. 20. 05:43
Szerintem igen, de még én sem próbálkoztam, majd januárban.
dec. 20. 02:49
Itthonról elintézhető?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook