Ügyfélkapun mi a menete a kazántámogatás igénylésének? (tudásbázis)
Igen 12 kor.De sikerült egy óra alatt belépni most már csak várom az elbírálást 150 nap 😂
16.000 en jelentkeztek !
Mosógépcsere programra pályázott valaki?
Ma van 8 tól Pest megye aki elfelejtené
Hát nem tudom mi lesz ebből. Az én lányom reggel 8 - kor már ott ült a net előtt és nem engedte beírni vagy elküldeni a paramétereket. Valami kóddal küzdött ő is. Aztán dolga volt, el kellett menni otthonról és délben veselkedett neki, akkor sikerült megugorni amit meg kellett.
Délután olvasta férjem, hogy a nem tudom hány milliárd percek alatt elfogyott.
Pályázat benyújtása
Pályázat benyújtására 2017. június 6-án 08:00-tól van lehetőség.
Az elektronikus pályázati rendszerrel, illetve a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdések, problémák esetén segítségnyújtás az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatán érhető el.
Elérhetőségeink
futes2017@nfsi.hu
Telefonos ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálati idő: Hétfő - Csütörtök: 8:00-16:00, Péntek: 8:00-14:00
Telefonszámok:
+36 70 945 4294
+36 70 945 4250
+36 70 945 6542
+36 70 424 1802
a kormányablakokban és okmányirodában lehet ügyfélkaput regisztrálni.
Személyi, lakcímkártya és egy e-mail cím kell hozzá. Ezeket rögzíti ott az ügyintéző, és kb. amint végez vele, már jön is az aktiváló e-mail az e-mail címedre. Nekem más miatt kellett, összesen 5 perc volt az ügyintézés.
Gondolom, ugyanaz, mint tavaly a hűtőgépcsere volt.
Regisztrálni kell az ügyfélkapun. Ehhez be kell menni az önkormányzatba valamit aláírni, személyivel.
Utána itt kell pályázni az új kazánra:
További ajánlott fórumok:
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?
- Közgyógyellátás igénylésének mi a folyamata?
- Gyermekvédelmi kedvezmény igényléséhez milyen indokot irjak?
- Elektromos kerekesszék igénylésének menete. Tudnátok segíteni?
- Tgyás igénylésének mi a menete, ha most táppénzen vagyok, de a szülés előtt már szeretném igényelni?
- Mi a menete a csecsemők TB kártya igénylésének? Mi kell hozzá? Esetleg van valaki aki külföldön szült és úgy igényli?