Ügyeleti felár van a patikákban? (tudásbázis)
Nálunk az ügyelet csak teljesárasra tudja felírni a gyógyszert - nem tudom máshol is így van-e ez. Támogatás nélkül felíratni is sokszor jóval többe kerül...
Nagyon rámennek a pénzre,meg arra, hogy "ha kell, akkor kell", vagy pedig ne betegedjetek meg hétvégén...
ha aznapi a recept nert ügyelet írta fel akkor nem kérhet plusz pénzt, de ha valaki lustaságból váltja ki a gyógyszerét péntek helyett vasárnap azért már igen
nem beszélve arról, hogy ha pl antibiotikumot írnak a gyereknek és az orvos egy cetlire felírja hogy még milyen köptetőt vegyek akkor a köptető már feláras, viszont ha ugyanezt a köptetőt receptre írja akkor nem feláras
azért ez nevetséges
Nem szoktam vagy csak nagyon ritkán, ügyeletes patikában kiváltani gyógyszert. De eddig még nem figyeltem, hogy van-e ügyeleti felár a patikákban.
Van ilyen? Tényleg drágább ügyeletben egy-egy termék?
További ajánlott fórumok:
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?
- Hajfelrakás féláron érdekelne titeket?
- Mi az az egy ágyas felár?
- Cserepes bazsalikomunk van, panelba lakunk, és soha se marad meg. Mit lehet tenni, hogy meg maradjon? Ablakba van, napos, félárnyékos helyen
- Mennyibe kerül egy vércukormérés a patikákban?
- Pesten melyik patikákban van olyan szerkezet, ahol bedobsz egy 100-ast és kidobja a testzsírodat meg ilyeneket?