Hajfelrakás féláron érdekelne titeket? (beszélgetés)
Nem!A fodrász:vág,fest stb..ez viszont egy külön dolog!!!
Elég közeli forrásból tudom,nem a google-ból de neked a google ajánlom,ha nincs ilyen ismerősöd.
Bàrmilyen hihetetlen de van.A fodrásznak ezt nem tanítják,külön képzésen kell megtanulni a több technikát.Aki nem hiszi lehet utána nézni.Én általában ezt teszem,mielőtt kiröhögtetem magam a saját tudatlanságommal.
Ez nem neked szólt most..
En is azt gondolnám
De rosszul gondoljuk
"Az egyik legprofibb hajfelrakó szalon tulajdonosanak aki oktatja ezt pl:nincs is fodrász végzettsége"
9.hsz.
:DD
Főleg ami ingyen:)
Nálam pl úgy van,hogy kb 1 éve van póthajam ami 1x összelett vágva az eredetivel,azóta évente 1x kell csak a végéből venni..ezért pl nekem biztosan megérné,hogy fél áron rakassam amikor úgyse kell vágatnom.
Lávli:
Az egyik legprofibb hajfelrakó szalon tulajdonosanak aki oktatja ezt pl:nincs is fodrász végzettsége..mégis elég sok ismert ember jár hozzá..
Ugyan mellette ott a fodrász aki vágja is..
Épp ezért kérdeztem,hogy ilyen formában lenne e rá kereslet mert magamból kiindulva igen de én ugye csak 1 vagyok a sok ember közül.
Kérdés, ha profin föl is tudod rakni, de összevágni már nem az eredetivel, mennyire lesz gece-baca. Utána meg elmenni egy fodrászhoz, hogy csinálja meg ő...
Max úgy tudnám elképzelni, ha egymás mellett dolgoznátok és átadnád a kollégának, ha te már végeztél vele.
Hajfelrakás féláron érdekelne titeket? (beszélgetős fórum
Erre reagáltam. Bocsmá! :)
Semmiképpen.
Ha akarnám, csakis profival.
Ezért írtam ezt a mondatot:
Azoknak szól a kérdès akiket érdekel a póthaj.
Köszi
Sziasztok!
Azoknak szól a kérdès akiket érdekel a póthaj.
Akár egy igen vagy nem is elég ahogy nektek jobb.
Felrakatnátok e úgy hajat,hogy aki csinálja annak ehhez van képesítése,gyakorlata végzettsége is,De fodrász végzettsége nincs ezért összevágni,festeni nemtudja.Viszont fele annyiért csinálnà mint az átlag szalonok árai.
Köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Érdekelne titeket egy fiktív napló?
- Érdekelne Titeket/Minket olyan táplálékkiegészítő, ami csak nőknek szól?
- ÖKO napok, titeket mi érdekelne?