Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal! (tudásbázis)
gyógyuljatok meg :)
ha az éjszaka tul voltatok a nehezén akkor a mai is menni fog mindig egy picivel jobb szokott lenni pihenjetek sokat és gyógyulgassatok
éjszaka fél 11-kor már nem köhögött ,addig mint állat és reggel 7-ig egy mukkja sem volt , most is szakadósan ugat ,elég fura, idebenn a legrosszabb,de az éjszakától megint félek, szerintem a mai nap jobb mint a tegnapi ,hiszen szedjük amit felírtak neki
Hát igen az antibiotikumokkal lett elszúrva az egész,a nagy fiamnál is ez volt a probléma mára már asztmás lett,mivel immunrendszer nulla betegség meg állandó újrafertőzés.és az hogy nincs rá megelőzés csak azért mondják mert ez a kifizetődő nekik.én megtaláltam a megoldást és már 3 éve nem járunk orvoshoz csak a kötelező kontrollra a pulmonológiára.
Nekünk is van egy ilyen állandó problémánk ,de a köhi ugatással jár aztán hányással és arcüreg gyuszival.
Persze a doki nem tud mondani semmi meg előző dolgot.
Egy pici hapci és áll a bál ja és a folyamatos antibiotikumokat kapja
Mi újság? Voltatok dokinál?
Reméljük nem lesz semmi baj! :))
Nyugodtabb éjszakát nektek!
de a tanácsokat mindig szivesen fogadom, mindenkitől ,köszi
köszi szépen ,most már bemegyek babusgatni és szorítsatok, én mindent megteszek
Ha pedig felébred, akkor szerintem orrot is szívjatok, hogy könnyebben kapjon levegőt. Ha a száján veszi a levegőt, az lehet, hogy pluszban is ingerli a köhögésre.
A köhögési ingertől akár hányhat is.
Nézd, a legfontosabb, hogy nyugodt maradj és ha úgy ítéled meg, fordulj az ügyelethez. Muszáj segíteniük!
köszi olyan rendesek vagytok ,elég baj amúgy ,hogy tapasztalatból beszél az ember
Szegényke.
Előfordult az is nálunk, hogy a köhögéstől kijött a vacsora. Készíts oda egy-két törlőkendőt, hátha nálatok is lesz ilyen. Legyen kéznél.
már öklendezik is mintha hányni akarna, de közben alszik
Próbáld jól betakargatni és kitárni teljesen az ablakot. A hideg levegő tényleg jót tesz ilyen esetben. A doktor nekünk azt mondta télen, hogy ne is fűtsük fel melegre a lakást, amikor így köhög. Ha fulladna, akkor tényleg érdemes orvosi segítséget kérni, szerintem. Biztosan kimennek házhoz is, ha elmondod, hogy két gyermekkel vagy otthon egyedül.
alszik de fel-fel köhög 5 percenként ,ugy 1 percig ugat , aztán alszik, anyám!
A kislányom a karácsonyi :)
A fiam 3,5 éves már.
Neki ilyen esetekben éjszaka rosszabb, nappal alig köhög. Mi sinecodot szoktunk rá kapni, van itthon kruppos kúp, de még sosem kellett.
Párásítás, hideg levegő - ezt szoktuk.
Lassan egy éves lesz neked is a kisfiad :) Őrült gyorsan repül az idő :(
A kis karácsonyi baba ;)
és hogy birod ,akkor mire fogod milyen köhögés ,ugy meg vagyok ijedve egyedül
folyamatosan köhög éjjel-nappal 3 napja
Az én fiam a megfázásos-köhögős betegségeket mindig 1-2 nap kruppos köhögéssel vezeti be, aztán átvált teljesen más köhögésbe.
nappal is volt? akkor se asztma,se krupp nem lehet lányok,mert az csak éjszaka jön elő. Nem??? Én így tudom!
csak háziorvosnál, de most ahogy hallom olyan szakadósan köhög ,váladékosan amit persze lenyel, nameg az orra is dugig, persze a férjem ilyenkor éjszakás, ja és nem volt még ilyen ,nappal is elég durva volt de odakinn egy kicsit jobb lett
Pont ezt írtam előtted :))
Olyan nincs! Akár mentőt is lehetne hívni hozzá,hisz életveszélyes is lehet!!! De nem ijesztgetlek :) vagyis nem akarlak,ezek tények!
További ajánlott fórumok: