Mitől köhög mindig a gyerekem? (tudásbázis)
Köszönöm szépen mindenkinek a jó tanácsot.
Sajnos asztma lett a köhögés valós oka.:(
:-))))
Az én kisebbik lánykám is!:-))))
Hát mit mondjak nem volt valami kellemes látni hogy a gyerekem kómássan a nevemet órdítja.
De utánna már jobb volt!
Meg ha egyszer muszály,akkor nincsen ki út.
Szerintem nézesd meg fül orr gégésszel.
Aztán légyszi írd le hogy mit mondot.
Kiváncsi leszek
Sok sikert.
Szerintem inkább egy orrmandulaműtét mint hogy allergia legyen,vagy szenvedjen tovább.
Az neki sem jó meg neked sem,mert magamról tudom kikészül az ember egy idő után.
Sok szerencsét!!!!
Hát mikor bekerült az oviba akkor kezdődött neki a köhögése.
Tavj kivették az orrmanduláját és nam asztmondom hogy egyszerre de Hála Istennek elmúlot.
Addig mi is sokat kínlódtunk,volt egypár álmatlan éjszakánk.
Nem lehet mégiscsak az orrmandulája?
én áttudomélni a helyzeted.
A kislányomnak tavaj vették ki az orrmanduláját, és rá szerintem egy jó fél évre hogy megszüntek a tünetei.
Pontossan én sem tudom ,de nekem is mondtak mindenfélét a kislányomnál mikor neki voltak iyen gondjai.
Szerintem csak éjszaka jelentkeznek az asztma tünetei.
Szia!
Voltál már vele dokinál?
Nem lehet éjszakai asztmája?
Vagy allergia?
Vagy az orrmandula?
Sziasztok!
A gyerekek immunrendszere még fejletlen, és az oviban, suliban össze-vissza fertőzik egymást. Az én kisfiam is hajlamos a köhögésre. Én rátaláltam egy szerre, ami segít. Egy doktornő ismertetett meg vele. Azóta sokkal ritkábban beteg. Ha valakit érdekel, üzenjen és írok privátban részleteket. (Igazából ez egy termékcsalád, a köhögésen kívül még sokféle problémára hatásosak a szerek!)
Gyógynövény boltokban,vagy a neten beírod a keresőbe.
Forewer living Aloe Vera Berry nektar gél
ha a neten rendeled talán valamivel olcsóbb,a gyógyn boltban 11 ezer körül van most!
De 1 L-ES az elég 2-3 hónapra!
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal!
- 4 gyerekem van 4 apától. Az a baj mindig reménykedek aztán...
- Mitől lehetnek a 2 éves gyerekem szemei alatt állandóan mély lila karikák?Rendesen eszik és alszik...
- 2, 5 éves gyerekem köhögésének megszüntetésére van valami tanácsotok?
- 6 éves gyerekem minden reggel tüsszög, orrot fúj, ALLERGIA szirupot szed!MITŐL LEHET?