Úgy érzem megint visszaesek a bulimiába...Hogy álljak meg? (beszélgetés)
Nem csak a fogakat roncsolja,az egész nyelőcsövet kimarja a gyomorsav.Én nem vagyok hányós típus,hiába dugom le az ujjam,semmi..pedig néha jól jönne.
Szerintem is jó megoldás h napról napra vásárolj,annyi kaját,amit egy átlagos ember eszik,és sok zöldséget,gyümölcsöt.Teljesen tönkreteszed magad,ha így folytatod.Pedig olyan fiatal vagy még.
Egy barátnőm járt has.cipőben :o(
Elképzelni sem tudom, milyen lehet, én sajnálnám szegény kaját kihányni.
Vmi önértékelési zavar szokott lenni a háttérben, nem? Mi az igazi problémád?
Barátod/k, barátnő nem tud segíteni?
menj el a körzeti orvoshoz,biztos tud ajánlani valami közvetlen segítséget.
Egyél popcornt,háztartási kekszet,meg főtt krzmplit,főtt rizst,az talán kíméli kicsit a gyomrodat..meg nem lesz oylan érzésed,hyog telezabáltad magad,és el kell távolítani.
menj ki a házból,kirándulj el valahová messzire..a gyalogláshoz kell az energia,tán nem lesz akkora késztetésed,h kihányd,amit megettél.
Ok, nincs orvos. Nehéz ilyenkor bármit is tanácsolni. Esetleg annyit tudok mondani, hogy igyekezd magad valamivel lefoglalni. Mehetsz sportolni, futni, esetleg valami babrálós hobbi, mint gyönygfűzés. Ezekkel próbáld elterelni a gondolatodat a kajáról. Ha mégis kényszert érzel, akkor inkább próbálj meg vizet inni. Vagy akkor, ha mégis eszel, igyekezz kontrollt tartani. Egyedül élsz? Ne vegyél annyi kaját, vagy csak olyat tarts otthon, amit nem szívesen eszel. Hátha ez blokkol.
Hú, remélem írtam valami hasznos tanácsot is, bár fogalmam sincs, hogy mit élhetsz át és mi visz el odáig, hogy bekajálj és hányj. De megpróbáltam. :)
Sajnos szerintem is csak a pszichológus segíthet. Vagy el kellene gondolkodnod,hogy mi vezetett arra,hogy megint zabálj.... ha már 1 hónapig nem csináltad és jól érezted magad. Gondlom lelki eredető a dolog.
Ha segít akkor írd le vagy vezess naplót és így hátha sikerül leküzdened!!!
Sok szerencsét és próbálj meg magadon erőt venni!!!!!!
Mi az oka, hogy ezt csinálod? Nem szereted magad? Szerelmi bánat?
Előbb az okot kellene magadban tisztázni.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Holnap már megint..
- Már megint egy agyonvert baba
- Megdöbbentett, hogy Molnár Gusztáv megint visszacsúszott és...
- Mikor engednek haza a kórházból egy csecsemőt, ha visszaesett a súlya?
- A betegségem miatt meg kellene szabadulnom a hasi zsíroktól, mert veszélyezteti a visszaesést! De hogyan? Sehogysem sikerül!!