Úgy érzem anyám belemászott a fejembe.Hogyan zárhatnám ki?:/ (tudásbázis)
Azt Ő se tudja.
Hirtelen düh lehetett.
nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak a kérdésére reagáltam
onnan meg nem derül ki,az sem hogy 15 éves, és az sem,hogy nem is az a problémája, amit feltett a kérdésében
és egyébként is,miért az ezo kérdések közé teszi ezt a fajta problémáját,hogy az anyja mindenbe beleszól?
jó, nem olvastam végig a hozzászólásokat
igazad van
amúgy semmi sem történne
de miért az ezo témakörbe írta le ezt az egészet?
Khm,elnézést,ilyenkor illik finomítani gyorsan...Szóval:
Ők a Majdnemmindentkitalálószuperanyukák.
Na.Most már teljes.:)
Minden érzelmi zsarolás, legyen tettese akár szülő vagy bárki, akitől függünk, minden "haragszom rád" sebet ejt rajtunk, összetör. Válaszul bekeményítünk, azaz kiépítjük a védelem erős falát. A félelem, hogy ismét összetöri szívünket a minket fondorlatos erőszakkal (érzelmi zsarolással) jobbítani kívánó szándék, távolságtartásra, az "én házam, az én váram" megteremtésére ösztönöz. A nem kis erőfeszítést kívánó törekvés eredménnyel jár. Védetté, erőssé válunk... és iszonyatosan magányossá.
Biegelbauer Pál
Na te jó ég!
És ha nem sikerül a transzos játék? :/
Ez aztán pont egy 15 évesnek való...
15 évesnek ilyen ezo-izével tömni a fejét...??
Van neki gondja éppen elég!
velem pontosan ez történt, bár engem boksz zsáknak hsznált az anyám, rajtam fezette le az összes feszkóját, idegét, mindenét
menj transzba/alfába
a Napból lélegezz be fehér-arany energiát, és minden belégzés után mondd el ezt a megerősítést :
Erős, védelmező fehér-arany energiát lélegzek be a napból. Aurám fehér fényben ragyog, csakrám világítanak. Mindig és minden szempontból teljesen védett vagyok"
közben vizualizáld is a fehér-arany Napkorongot, és az energiát, ahogy belélegzed.
tedd ezt 5-ször
ezzel védettséget programozol az aurádba, és megtisztítod azt
utána nyisd ki a harmadik szemed az anyádra, és programozd ezt a mondatot az agyába, a harmadik szeme mögé:
X.Y.(mondd a teljes nevét), te nem közelíted meg az aurámat és a gondolataimat. Aurám erős védőfalat állít ellened, melyet képtelen vagy áttöri. Csakráim,és harmadik szemem zárva vannak előtted. Távol tartod magad tőlem"
ezt persze transzban csináld
majd ha találkozol az anyáddal, zárd be magad előtte
én ezt úgy szoktam,hogy egy betonfalat húzok fel körbe a testemen az aurámon belül
ezen senki nem tudott eddig áthatolni
Tipikus kamaszpanasz. Nem törôdnek velem, megmondják, mit csináljak, mit ne; állandóan kérdezget, ellenôriz; nem szeret, stb.
Elmúlik!
Tényleg idegesítő lehet, ha állandóan ott van a sarkadban, de csak parancsolgat, és nem beszélget Veled.
De ha arra gondolsz, hogy az ő feje is tele van mindenféle gonddal,ráadásul apukádat is keveset látja, akkor őt is meg lehet érteni, hogy minden apróság kihozza a sodrából.
Megkérdezted már tőle, hogy mi bántja, miért Rajtad tölti ki a mérgét?
Biztos rosszul esik,hogy gúnyolódnak rajtad, de ezt a kérdést nagyon bután fogalmaztad, ráadásul ezotéria témakörben, naná,hogy sokan valamilyen hókuszpókuszra gondoltak.Ha azt írtad volna,hogy állandóan az anyukáddal való konfliktuson gondolkodsz, sokkal több és hasznosabb választ kapnál.
2.Ez természetes dolog,hiszen anyukádról van szó. Beszélj vele, kérdezd meg mi a baj,hátha elmondja.Egyébként hány éves vagy?
Mindig szeretni fog, csak Te most kamaszodsz.
Amúgy Vele beszéltél már erről?