Hogyan ne éljek a fejemben? (beszélgetős fórum)
" Hogyan ne éljek a fejembe? "
Gyere ki onnan!
(Változtass a sorsodon. Van egy rövid, de kemény szó, az "akarok! " Akarj te is változni, változtatni. Ha nem lépsz a sorsod felé, az sem fog lépni feléd, mondja a fáma. Akarj! Sok sikert Neked!)
Miért? A kisugárzás egy fegyver. Miért gondolod, hogy nem vagy elég jó?
Minden emberben van jóság, belső szépség,benned is van, de ha nem engeded láttatni, akkor hogy lássanak meg? Mi gátol meg abban, hogy egy kicsit önmagad légy? az egyéniséget mindenki szereti. Te is biztos különleges vagy és egyedi!
Az én véleményem az, h ne akarjál olyan lenni mint mindenki más, hanem maradj egy egyéniség.
Egyébként már úgy születtünk, h mindenki más, az ikrek sem egyformák.
Mi tart vissza? Miért nem ismerkedsz?
Akartam egy kis viccelődést is hozzá tenni, de nem teszem, még nem ért meg a beszélgetés rá. :)
Sziasztok!
Ezen már regóta szeretnék változtatni, mert sokszor nagyon zavaró volt, de most jutottam el oda hogy ténylegesen szeretnék ezzel kezdeni valamit.
Szóval annyi a lényeg hogy bármit amit szeretnék csinálni azt CSAKIS a fejemben képzelem el, és való életben nem csinálom, meg nincs is hozzá semmi energiám. És már belefáradtam abba, hogy minden ismerősöm megy előre az életben, én meg szó szerint nem csinálok semmit, csak a fejemben képzelek el mindent. És igen, tudom, ez elég beteg és részben ezért is szeretnék változtatni mert olyan szeretnék lenni mint mindenki más.
Mondok egy példát. Nagyon szeretnék már egy párt. És ha nem is lenne a végén belőle semmi, legalább lenne tapasztalatom. De ezeket is csak a fejemben képzelem el és előben nem teszek az ismerkedésért semmit. És a barátaim mindig mesélik hogy randizgattak, meg új embereket ismertek meg. Én meg ezekről nem tudok ugye mesélni semmit, mert konkrétan minden csak a fejemben létezik. De ez egy példa a sok közül…tényleg nem csinálok soha semmit. És én végre szeretnék elkezdeni élni. Mert ez így nem élet
További ajánlott fórumok:
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Hogyan éljek túl egy szakítást?
- Hogyan éljek élhetően a férjemmel, aki megrekedt gyerekszinten?
- Nem tudom abbahagyni a fogyózást. Tiltólistával a fejemben...
- Hogyan éljek meg edzői karrierből?
- Mi a célom ezen a Földön, van-e egyáltalán célom amiért éljek? Tud valaki különböző összetett horoszkópokat?