Mi a célom ezen a Földön, van-e egyáltalán célom amiért éljek? Tud valaki különböző összetett horoszkópokat? (beszélgetés)
Nem hiszek a horoszkópokban... de mások azért abban hisznek, amiben akarnak.
Ki a csuda tudja, hogy pontosan hány óra hány perckor született ?? Én nem. Sőt : a fiaim reggel hatkor, ill. a másik este 3/4 8-kor született, de hogy egész pontosan, percre, azt nem tudnám megmondani.
Igazából senki sem tudja, hogy ki is valójában.Emiatt nem kell aggódnod.A sok rossz tapasztalat, pedig csak megerősít.Minnél több pofont kapsz az életben, annál nemesebb céllal élsz itt a Földön.Hidde el, ezek csak megerősítenek. Nagyon fontos dolgokat kell ezekből megtanulnod.Sose azt nézd, mi van most, hanem azt, hogy mi lehet ez után, hogyha másképp állsz hozzá!Lásd, a negatív tapasztalataid azok, melyek alátámasztják léted fontosságát, személyed értékességét.Ha képes leszel pozitívabban gondonli ezekre a tapasztalásokra, úgy, mint amik erősítenek, és erőt adnak, és nem úgy, mint amikbe belebetegszel, és fáj, akkor hidd el előbb kapsz választ kérdésidre mint gondolnád!Az élet nem más mint egy hatalam társasjáték!A Te kezedben a kocka, rajatd múlik mennyit lépsz előre, vagy épp vissza.Az akadályok pedig csak a játék részei.Akármilyen nehéznek,vagy épp drámainak tűnnek.Én azt tanácsolom, törődj többet magaddal, szeresd magad!!!!Figyeld a létezésed minde egyes lélegzetét, és ne agyalj annyit! Teljesen felesleges! Sokkal inkább érezz!Tedd fel magadnak a kérdést:Szükségem van nekem arra, hogy szenvedjek?Szeretem én ezt?Jól érzem így magam?
Próbáld ki! Képes vagy érzeni, tapasztalni a szépet, jót, a boldogat, a végtelent!Mi magunk választjuk meg, hogy életünkben milyen szerepet választunk. Inkább vagy egy dráma szenvedő főhőse, vagy egy vígjáték, boldog alakja?
Csak azon múlik, milyen tapaszatlást választassz magadnak. Nem, nem a körülmények adják..Te magad választod meg!Te magad vonzod az életedbe!A rosszat és a jót is.
A saját életünkért mi magunk vagyunk a felelősek, mindig, minden helyzetben.Azért mondom ezt,mert tapasztalom, tudom, érzem, átélem.
Nagyon mély ponton voltam nagyon fiatalon, és nagyon hamar fel kellett nőnöm.Csak saját magamra számíthattam, mikor már az életemről volt szó. A legmélyebb gödörben. Senki nem volt ott, hogy kihúzzon. De kimásztam, mert élni akartam, és élek, és boldog vagyok. A mai napig vannak nehézségeim, mint mindenkinek,ez teljesen természetes. De nem mindegy, hogyan állunk eléjük.
Fel a fejjel, minden rendben van!Értékes mozgatórugó vagy Te ebben a kerek egészben!
Valaki régen ezt olyan szépen megfogalmazta:Egyetlen dolgom e Földön a szeretet!
A pályaválasztás pedig szerintem belső érzéstől vezérelt.Mihez érez az ember késztetést.
A kérdés engem is foglalkoztat...
Volt már kitűzött célom az életemben.Van amit elértem,van amit nem,és van amit már soha nem is fogok...
..jelenleg az egyetlen célom:"Ember legyen" fiamból,aki néhány nap múlva betölti a 18.évét...
nehéz időket éltünk meg...de: "Nem az a fontos hányszor bukunk el,hanem hogy mindíg fel is tudjunk állni"
További ajánlott fórumok:
- Rosszul összetett szavak lánca :-)
- Szavak, összetett szavak tagjainak cseréjéből létrehozott új szavak (pl.:fogkő-kőfog, karmester-mesterkar stb.)
- Leghosszabban összetett szó melynek nincs vége, mert mindig teszünk hozzá valamit
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Szerelmi horoszkóp