Ugráló póni, lovacska, stb (beszélgetés)
Sziasztok!
Ilyen felfújható elefántot vettünk a kislányomnak karácsonyra 6000 forintért a tecsóban, ő másfél éves lesz. Ahogy ráült, borult is szegény egy hatalmasat. Most viszont, hogy kicsit leengedett, és már nem domború a talpa, most jókat ugrál rajta, nagyon szereti.
A kislányom 16 hónapos.Karácsonyra kapta,azt hittem imádni fogja,de csak néha ül rá.Viszont a két nagyobb tesó nagyon szereti)))DDD...
Én a helyedben Fisher Price tanuló széket vennék.A kicsi lányom kb.6 hónaposan kapta,és azóta is nagyon imádja.
Lehet simán 1 éveskortól is!
Ő még nemvolt 1 éves mikor először ült ilyenen!
A kislányom azt kapott karácsonyra a nagyszülőktől,ő most 18 hónapos lesz!
Mióta megvan neki,szerintem mindösszesen maximum 1 órát ült rajta!A zenétés a fényjátékot viszont nagyon szereti rajta,csak ezért viszont biztos nem vettem volna meg!
Sziasztok!
A kisfiam 1 éves lesz, és ajándékon törjük a fejünket. Sok mindent kértünk, és van is már, most ezen az ugráló pónin törjük a fejünket, mert elég drága, és gáz, ha nem használja. Tapasztalatokat szeretnék kérni, akinek van-használja-e, szereti-e a gyermeke? Köszi a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Fisher Price ugrálós zebra - meddig élvezik?
- Az ugrálókötelezés fogyaszt vagy csak az erőnlétünk fejlesztésében segít?
- Baleset az ugrálóvárban, segítséget kérnék!
- Mikortól használható a babykomp és a az ugrálós hinta szerintetek?
- Ismeri valaki a a rody ugráló lovat?Mennyire jó?Hol lehet kapni olcsóbban mert elég drága.
- Rody lovacskáról tapasztalatokat várok!