Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Üdülési jog bemutató előadások fórum

Üdülési jog bemutató előadások (beszélgetés)

5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Mátra67)
dec. 19. 19:35

Ma már másképp szedik le a pénzed a bankszámládról

Voltam a Margitszigeti Nagyszállóban olyan "naggyűlésen" ahol az éppen készülő nyaralónegyed szobáit , illetve az üdülési jogot árülták

Ha most azonnal veszed sokkal olcsóbb. Feltettem pár kérdést amibe belezavarodott az előadó. Lehúzás volt szerintem

dec. 19. 19:34
Szerintem a bemutatósok már megszüntek, persze nem tudom biztosan. Szerencsére sikerült kilépnünk egy ilyenből. A sógoromnak még megvan az üdülési joga, ki is használja.
3. mátra67 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
dec. 19. 18:01

nem ingyen, ezek kb. 70 %os áron voltak, emlékeim szerint.

de ha tudsz ingyen, az is jöhet. akkor akár 4 órás előadást is végigülök :)))))

dec. 19. 17:50
Ingyen akarsz wellnessezni? Nem rossz..
dec. 19. 17:45

Jónéhány évvel ezelőtt évente többször hívtak előadásokra szállodákba, ahol üdülési jogot adtak el. Most én kezdeményeznék, nem várnék meghívásra, mert nem jön.(Meghívás 2 éjszakára, 2-3 órás bemutató, vagy vettél valamit vagy nem. Mi egyszer vettünk 15 éve ilyet, néhányszor voltunk nyaralni, aztán csődbe ment, sajnos.) Emlékeztek még erre?

Vannak még ilyen lehetőségek? mármint a bemutató hétvégékre meghívások.

A google nem a barátom most, nem találok ilyeneket. Ha tud valaki ajánlani, akkor nagyon köszönném.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook