A tegnapi Luca féle meccs, még bemutatómérkőzésnek is gyenge lett volna! (beszélgetés)
Akkormost, mert nem verték péppé, többet érdemel, illetve majdnem ugyanannyit, mint egy valós szintet elérő bronzos?
Akik Lucát ócsárolják, azok gondoljanak arra, hogy előtte két meccset könnyedén megnyert, pedig az olimpiára nem kezdőket küldenek. Szóval van tehetség a lányban, de azzal szemben neki sincs esélye, akik férfi izomzattal és emelkedett tesztoszteron szinttel rendelkezik. Szégyen, hogy pont egy női portál van tele ilyen hozzászólásokkal, amik egy faramuci mérkőzés alapján születtek. Lefogadom, hogy a hozzászólók nagy része nem látta Luca ezt megelőző mérkőzéseit, pedig annak alapján objektívebb véleményt lehetne kialakítani.
Amúgy mi volt a szándékod a fórummal, "kedves" FI? Mert az nem egy vitaindító megjegyzés volt, mert odabökted, hogy gyenge volt, de nem tetted fel a kérdést, hogy "és szerintetek?" Szóval ez meg tőled volt elég gyenge...
Nem szeretnék okoskodni, de judóztam valamikor és néztem is.
Amit mondasz az a csapatverseny volt, ahol az van, hogy a csapatban indulók közül kisorsolnak 2 versenyzőt, akik megküzdenek egymással. És igen, csapaton belül lehet valaki 60 kg és a másik 120 kg. Ezt ők vállalták önként, azaz tudták, hogy akár 60 kg különbség is lehet közöttük.
Egyébként cselgáncsnál a 60 kg-os súlykülönbség, akár előny is lehet, ha megfelelő technikával küzd a könnyebb versenyző.
Egyébként, az a "meccse" nagyon jó volt!;)
"A mémek legtöbbje nekem inkább jelent viccelődést, mint gúnyolódást."
Addig, amíg nem rólunk szól, nem mi vagyunk a célkeresztben, nem rajtunk röhögnek a világon, de egy ember, akin éppen a világszeme, nem biztos, hogy jót kacag rajta, hogy ő a "patás ördög".
Most ha elvonatkoztatunk ettől az esettől, van még olyan sport ahol nincs esélyegyenlőség.
Néztem a cselgáncsot, volt ahol 60kg volt a súly különbség, meg legalább 20cm. Ott hol az egyenlőség?
A gátfutóknál volt egy nő, akit szerintem párduccal kereszteztek, mert a többiek csak a poros nyomát látták.
Saját magam láttam a nyilatkozatot, a facebookon.
Nem egyszer, sokszor.
Normál esetben azért nem kell bizonygatni, mert egyértelmű, hogy nő. Írtam már. Nem tudom érthetőbben leírni.
Nem ők ketten boxoltak. Sem előtte, sem utána senki nem hangoztatta, hogy ő bizony nő. Helif szükségét érezte bizonygatni.
Igen. Sok női sportolónak vannak férfias vonásai, mégsem bizonygatják, hogy ők nők. Így értem a bizonygatást.
Normál esetben miért nem kell bizonygatni?
Azért, mert van melle, lányos az arca és nunija van?
Vagy miért nem kell bizonygatni?
Egyébként, Luca is elég fiús szerintem;), ahogy a keleti bokszoló is.
De ha elmegyünk más sportágak felé, akkor sokkal több férfinak kinéző nővel találkozunk, pl. a súlyemelőknél, stb.
A nő vagyok, nőnek születtem (nem pontosan idéztem) már többször elhangzott tőle.
Az egy dolog, hogy nőnek érzi magát, aszerint él.
Igen. Normál esetben egy mérkőzés után nem kell ilyet hangoztatni, próbálni bizonygatni, mert egyértelmű.
Nem teljesen így mondta, hanem úgy, hogy kiáll ellene és megpróbálja legyőzni.
De az eleje valahogy így volt;)
A mémeknek én nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Nemhogy nagyot, semmilyent sem. A mémek legtöbbje nekem inkább jelent viccelődést, mint gúnyolódást.
Az, hogy Luca milyen kommenteket írt, nem tudom, mert nem vagyok sem instán, sem face bookon. Amiket olvastam, abban szó sincs olyan bejegyzésekről, ami sértette volna az ellenfelét.
Igen. Ezek után engem is már csak az orvosi rész érdekelne.
Elég sokszor fent volt, pedig mondták, ne induljon.
,,,Nem érdekel, fiú vagy lány, lefogom győzni,,,
nem kellett volna ezt így.
Nekem se tetszik, de ez így terjedt el a köztudatban. Algír lány...
És pont ez jutott nekem is az eszembe, hogy vajon miért Algír a lány? Bár, Lucát is többször szombathelyi lánynak nevezték...
Nem vagyok Instán, sem más közösségi oldalon. Neten Lucától csak annyi jelent meg, hogy " nem érdekel, férfi-e vagy nő, le szeretném győzni", valami ilyesmi. Nehezen tudom elképzelni, hogy volt ideje beleállni.
Ha már itt tartunk, az is kétséges, hogy politikusaink oldalait ők, saját maguk kezelik.
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk:
- Hallottátok, hogy a Vigantol csepp egy részét kivonták a forgalomból, tegnapi hatállyal?
- Tudja valaki, hogy milyen teával gyógyult meg Papp Olivér? (A tegnapi frizbiben volt vendég és állítólag kigyógyult a rákból)
- Ez a tegnapi focimeccs abszolút nem volt akkora fölényes...
- Kislányunk füle fájhat a tegnapi fülbelövés miatt?
- Van online repülőjegy foglalásom, elég indulás előtt 1,5 órával bemutatom, hogy megkapjam a jegyem vagy online be kell csekkolnom előtte?