Ez a tegnapi focimeccs abszolút nem volt akkora fölényes... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem néztem, azt se tudtam hanyadik perc, az utolsó pillanatban néztem oda, akkor lőtték be a gólt! :)
Nekem tetszett!
Ennyit a focis érdekeltségemről!
Régebben azt írtad, hogy nem szólsz többet hozzám.
Nekem az az állapot tökéletesen megfelelt.
Tegnap egy időpontban volt a "mi meccsünk" közvetítése a Svájc-Németország összecsapással.
Lehet, hogy jobb meccs volt, mint a miénk. De a férjem is a mieinkre volt kíváncsi. Nem a nagy hazafiasság hangoztatása miatt.
Csak mondom: a németek is a hosszabbításban szépítettek.
Ez levon valamit a teljesítményekből? Vagy csak a mi focistáinkat kell cikizni? "A győzelem csak a véletlennek és a szerencsének köszönhető. Ha nem lett volna hosszabbítás, akkor 0-0 és simán kiesnek." - mert nekem ez úgy jön le, hogy cikized a mieinket.
Szerintem nemcsak nekem...
Vicces. Ha nem ugyanaz a véleményem, mint a tiéd, akkor már nem is értek hozzá, és véleményem sem lehet!
Senkinek sem kell szégyenkeznie, sőt!
Most akkor a te véleményed vagy az embereké?
Szerintem is kár folytatni.
Nem is szereted a focit. Közöd nincs hozzá, de véleményed az van..
Ez a csapat jelenleg a helyén van ezzel az eredménnyel. Eleve így kalkuláltak, és ehhez jöhetett volna a svájci X, ami nem jött. Az utolsó két meccs ugyan messze nem volt tökéletes, de szégyenkezni nem kell senkinek.
Most nem kapunk egy "nyolcast" senkitől.
De. A tegnapi meccsről beszéltél. Ott a cimben. Olvasd el mit irtál. Hogy a magyar fociról gondolod azt amit, azt később irtad és az már ködösités és szépités. Érzed te is.
Én is leirtam a véleményem.
Ja és nem rajongok a fociért, de a magyarokat egy Eb-n megnézem.
Ha figyelmesen olvasnál értenéd amit irtam.
Valóban. Valóban nem ugyanazt a meccset néztük.
Inkább az a megdöbbentő, hogy nem írhatja le az ember a véleményét, mert rögtön támadásnak veszik. És ez nem csak ez az egy fórum bizonyítja, hanem az összes többi.
Olvassatok pár fórumot a közösségi médián, miket írnak az emberek a fociról, és milyen véleményük van.
Kár is tovább folytatni.
Jó, hogy nem vagyunk egyformák, így színes ez a csodás világ.
És semmiféle hangulatot nem keltek, azért, mert nem vagyok a te véleményeden, miért keltek hangulatot, ugyan már!
Mindenki rajongjon azért, amit szeret.
Ilyet...
Nem a sérülésről írtam, amit én is nagyon sajnálok, hanem magáról az egész magyar fociról! (Ha nem lett volna a sérülés, akkor is így alakult volna.)
Nem erről az egy meccsről, hanem az évek óta tartó túlsztárolásról és túlrajongásról írtam. De hagyjuk is, nem az én kiemelkedő vagy alulértékeltségemről volt szó, hanem a magyar fociról, hogy is jött ez ide, na mindegy. Mindenkinek más a véleménye, én nem bölcsebb vagyok senkinél sem, hanem más a véleményem. És szerencsére nem vagyok vele egyedül.
Teljesen egyetértek veled!
Nem is értem az embereket. Elsülhetett volna tragikusabban is. Sokkal jobban érdekelt az emberi oldala. Örülök, hogy nem lett nagyobb baj Varga Barnával. Kivánom, hogy mihamarabb felépüljön és rúgjon még sok gólt.
De, hogy ezek után van ember aki azt sérelmezi, hogy nem volt fölényes győzelem?! Ez az a kategória, hogy a FI bölcsebb maradt volna ha csendben marad.
Minek nézted?
Te miben vagy kiemelkedő, legalább annyira mint ezek a fiúk? Szoboszlai sérülten játszott, előtte injekciós kezeléseken esett át. Varga Barna csúnyán megsérült. Remélem, hogy teljesen felépül. Ismeretlenül is drukkolok neki.
Arról nem beszélve mégis csak a mieink rúgtak gólt. Tudod sokszor az egy pont nagyon sokat jelent. És nem csak a sportban hanem az élet számos területén pl érettségi, egyetemi felvételi, stb.
Nem értek a focihoz de azt még én is látom, hogy gyenge a magyar csapat. Náluk majdnem mindenki jobb a mezőnyben. Véleményem szerint Szoboszlait túl sztárolták. Nem baj. Van ilyen nálunk boldogabb országokban is. Nagy rajta a felelősség. De tegnap ahogy ott állt és emberien viselkedett, intézkedett az eszméletlen társáért, nagyot nőtt a szemembe. Ez a 23-24 éves fiatalember igazi csapatkapitányként volt jelen. Lehet, hogy ez a trauma és ijedtség kellett, hogy beinduljanak. Mindegy. A tegnapi meccsen nyertek. Ezt elvenni tőlük nem lehet hiába fanyalogsz és kelted a hangulatot. Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tartasz abszolút felelőtlenségnek?
- A focimeccs mindent legyőz!
- Segítenétek hőgörbe szakértők? Én már abszolút nem értem...
- Barátnőmnek abszolút nincs önbizalma! Tudnátok olyan könyveket ajánlani, ami ezzel a témával foglalkozik, és esetleg segíthetne neki?
- Elévül a diploma nyelvvizsga hiányában 5 évvel az abszolutórium után vagy ezt eltörölték?
- Szerintetek ciki egyedül kimenni egy focimeccsre, mert a barátnőim nem érnek rá?