Segítenétek hőgörbe szakértők? Én már abszolút nem értem... (beszélgetős fórum)
:(
Remélem azért már jobban vagy.
Hm, hát nem igazán. Vagyis én ezt nem hittem el. Nekem is ezt mondták. Persze lehet normális negyvennéhány napos ciklusod, van ilyen, de neked elég össze-vissza van.
Én biztosan megnézetném, és nem nőgyógyásszal, hanem belgyógyásszal, endokrinológussal. Hogy jó-e a progeszteron, ösztrogén, tesztoszteron, pajzsmirigy, stb. Mindössze egy vérvétel.
Mert a nem szabályos ciklus nem csak amiatt rossz, hogy nem tudod mikkor jön meg, hanem, utalhat több mindenre, amiket nem kezdek el sorolni, mert fölösleges.
De bogyó után én is így jártam sajnos.:(
Ma hajnalban meg is jött. Nem kívánom senkinek ezt a reggel, nem is értem miért forgalmaznak fájdalomcsillapító néven ilyen placebókat, mint az Algoflex-M. Felváltva zokogtam és hánytam a fájdalomtól, megint olyan a mensim mint régen, a fogamzásgátló előtt volt...
A hormonjaimat még nem nézték meg, a nőgyógyászok (többnél voltam már) mindig azt mondták, hogy ez a ciklus teljesen normális, az is normális ha a falat kaparom a fájdalomtól minden mensikor, békéljek meg vele, majd ha szülök jobb lesz.
Jajaj:( sajnálom. Hát ez lehet, hogy sajna megjön.
Figyelj csak, megnézték már a hormonjaidat valaha?
Akkor az fantasztikus ajándék lenne a párodnak:)
Nálunk is így volt csak ép 1 hónappal a szülinapja előtt teszteltem pozitívat:)
Hú ez nagyon jó jel szerintem is:)
Én is azt javaslom hogy vegyél 10 érzékenységű tesztet az hamarabb kimutatja nekem az elején az is ép hogy pozitív volt.
Na, majd megírom mi lett :)
Mondjuk egy pozi teszt nagyon szupi lenne :) Páromnak kedden lesz a 29. szülinapja...ennél jobb ajándékot szerintem nem lenne neki :D
Hát ez nagyon jó jel. Próbálj meg venni egy 10-es érzékenységű tesztet.
A 11. napos tesztelés az nagyon korai volt, a második, hát 25-ös teszttel....mondom, az nekem se mutatta volna ki.
Juj nagyon szorítok, ha holnap is fent marad, akkor szerintem csinálj tesztet reggeli pisiből.
Ha nem vagy állapotos, akkor szerintem tuti le fog esni a hőd, fent nem maradhat, én úgy tudom. A következő 1-2 nap eldönti.
Egyébként én úgy voltam vele, hogy nekem is leesett kicsit, és azt hittem elindul lefelé, és úgy voltam vele, akkor csinálok csak tesztet, ha visszaugrik. Visszaugrott. És akkor lett pozitív, és utána nem esett le egyszer sem.
Köszönöm szépen! :)
Hát, várok még egy hetet, ha addig nem jön meg, akkor megint tesztelek egyet, aztán ha nega akkor is és még mindig sehol a mensi akkor nem tudom, talán doki.
Szia Jaina. Szerintem csökkenő tendenciát mutat a görbe, lehet, hogy a negyven akárhányadik nap körül meg fog jönni. Egy picit még türelem, mert persze mindenki más, lehet, hogy nálad így jön a baba. De az én megérzésem az inkább, hogy csökken.
Mondjuk, hogy 15 dpo-n nem mutatja ki, az még nem jelenti azt, hogy nincs baba, akár a 25 vagy 26. napon is lehetett még pé.
Mindenesetre nagyon szurkolok neked.
(nekem csak a 10-es szuperérzékeny Qupido mutatta ki 13 vagy 14. dpon, és 2 nap múlva a Corax még csak halvány volt)
Nem tudom
Van egy oldal ahol van olyan ember aki ért a görbékhez meg ilyenekhez nézz be oda.
babáttervezők otthona a címe
Na akkor lehet itt a baj.
Én is így voltam fogi gátló után volt hogy több hónapig meg se jött.
További ajánlott fórumok:
- Babakocsi szakértők, akinek többféle volt már, segítsetek légyszi!!!!
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?
- Ficus szakértők segítségét kérném. Miért sárgulhattak be a levelek?
- Nektek szoktak válaszolni a szakértők online?
- Orchidea szakértők segítség!
- Ismertek olyan lakberendezési oldalakat, ahol tanácsot lehet kérni szakértőktől?