Uborkás fasírtrolád recept
Az Uborkás fasírtrolád hozzávalói:60 dkg darált hús
6-8 szelet bacon szalonna
6-8 db ecetes csemege uborka
1 szikkadt zsemle
3 gerezd fokhagyma
1 kk.pirospaprika
1 mk őrölt kömény
1 db tojás
só
bors
Az Uborkás fasírtrolád elkészítési módja:
A vízben áztatott zsemlét kicsavarjuk és hozzáadjuk a darált húshoz. az egészet a fűszerekkel ízesítjük.Jól összedolgozzuk. Az uborkáról letöröljük az ecetes levet, és mindegyiket húsmasszába csomagoljuk. Körbetekerjük 1-1 szelet baconszalonnával,és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk.Előmelegített sűtőben kb 1 óráig sütjük. Körete párolt rizs vagy burgonyapüré.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. márc. 6. 22:55
Az uborkás fasírtrolád elkészítési módja és hozzávalói.