Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tűzdelt hús recept

Tűzdelt hús recept

Elkészítési idő 70 perc

A Tűzdelt hús hozzávalói:
csirkecomb
fokhagyma
füstölt csemege szalonna
sültcsirke fűszersó
oliva olaj


A Tűzdelt hús elkészítési módja:
A csirkecombokat a csontnál mindkét oldalán bevágjuk, megtűzdeljük 1-1 fokhagymagerezddel és 1-1 szalonna darabkával, majd megszórjuk a fűszersóval. Tepsibe rakjuk kb 2 e.kanál oliva olajjal meglocsoljuk. A tepsit alufóliával befedjük és kb.50 percig pároljuk 2-es fokozaton. A fólia levétele uán meglocsoljok a pecsenyelével. Burgonyapüré illik hozzá és zöld saláta, de ki mit kíván.

A combokat én szoktam vágni, és már külön fűszerezem. Családi összejövetelekre ajánlom,mert hidegen is finom, és nem egy diétás kaja.


Kategória: Húsételek receptjei


A tűzdelt hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook