Tüske van 3 éves fiam talpában. Hogyan vegyem ki? (beszélgetős fórum)
6. fa8f3f5c02
2011. márc. 29. 15:54
én tűvel szoktam kikaparni... (orvosi tűvel)
5. Keress
2011. márc. 29. 15:15
Sebtapasszal ragaszd le "nehogy kiessen" és így nem kap levegőt, reggelre begyűlik és szépen ki is jön.
4. 70feba11fd (válaszként erre: 3. - Csapoari)
2008. aug. 26. 19:48
Örülök neki, hogy megoldódott! Jobbulást, és mihamarabbi gyógyulást kívánok!:)
3. csapoari
2008. aug. 26. 15:54
Jelentem a tüske kérdés megoldódott: a dokinéni tett rá párakötést és minden reggel vinnem kell vissza, hogy a gennyet kinyomják belőle.
2. 70feba11fd
2008. aug. 24. 10:06
Szia! A gyulladásra reszelt krumplit tudsz tenni, az elmulasztja a gyulladást, most csak a tüskén van a hangsúly, hogy azt bizony valahogy ki kell venni ha nem lökődik ki! Akkor bizony a sebészetre kell mennetek ahol lekezelik szépen!
1. csapoari
2008. aug. 24. 07:22
Tüske ment kisfiam talpába, a külső talpélbe és nem engedi kivenni mostmár napok óta. Hiába fogjuk le ketten is Apával, a kis lábfejét mindig elrántja.
A gyulladás szépen elmúlt, azt mondja, nem fáj, csak a tüske körül van egy kemény piros folt. Gyógyszertárban ajánlották, hogy próbáljam meg tyúkszemtapasszal kivenni, de most megint begyulladt az egész. Segítsetek! Mit csináljak vele? Én sem akarom, hogy kivágják neki.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vegyem rá a férjemet a vagyonmegosztásra?
- Hogy vegyem rá a 4 hónapos fiamat, hogy rendesen szopizzon? Csak 5 percet hajlandó cicin lenni, aztán elfordul, játszik.
- Hogyan vegyem rá a 6 éves fiamat, hogy öltözzön fel reggel?
- Hogyan vegyem rá a kisfiam hogy kifújja az orrát?
- Honnan lehet tudni, hogy egy DC cipő eredeti-e? A talpában kell lennie a jelzésnek?
- A fiam 2 éves és 8 hónapos, nem akar főtt ételt enni, hogy vegyem rá?nem fogy egész nap szaladgál, tej+egy kis pogácsán elvan.oviba enni fog