Tusfürdő vagy szappan (beszélgetés)
Tusfürdő.
Kézmosáshoz pedig folyékony szappan.
Ezen a muhahán nagyon jót röhögtem...(:
Hát igen, Madonnánál aztán van minden, mi szem-szájnak, meg pénztárcának ingere. Maximalista a nő. De csinálja, nem sajnálom tőle, mert ő egyébként is nagyon keményen megdolgozott mindig a sikerért, ezer éve vegetáriánus, állandóan edz meg táncol. Én is szeretnék tök fiatal lenni, úgyhogy én nem kövezem meg.
Persze, hazi szappanbol is letezik folyekony, adagolos valtozat, annyi a kulonbseg a tusfurdovel szemben, hogy nem 10-20, hanem max 4-5 osszetevoje van (amibol az egyik viz), igy barmilyen allergia, kiutes eseten sokkal hamarabb kiderul, melyik komponens okozhatta. Ugyanezt tusfurdoknel nem garantalhatom mert csak probalgatsz, vasarolsz, kidobsz, vasarolsz, es sokkal tovabb tart kideriteni, mi az, amit nem birt a borod.
Senki nem halt meg bele, hogy tusfurdot hasznalt, de kulonbozo dermatitiszeknel igenis van jelentosege. Persze, akinek krokodilbore van es akarmit kibir, annak tobb a valasztek, barmit hasznal, jo lesz, es sosem fog ilyenen gondolkozni, ez lesz a legutso problemaja. A topik meg azert irodott, mert van, akinek meg nem mindegy
Nem értetlenkedek, hanem érzelmi alapon nem különböztetem meg a szottyos natúr és babaszappant. Nekem mindegyik undorító.
Az pedig tény, hogyha egy anyagot az oldószerébe teszünk, akkor oldódni fog.
:DDDD Muhaha!!!
Van ott minden, kollagen, botox, masszazsok, biorivitalizacio stb. Bizonyos korokben mar senki sem "csak" ezt vagy azt hasznalja, akinek a munkaja miatt kell, siman meg az adoalapbol is levonhatja. Madonna mar csak tudja;)
További ajánlott fórumok:
- A tusfürdő vagy a szappan jobb?
- Hajfestékes lett a kezem. Mivel jön le? A folyékony szappan, tusfürdő nem vált be
- Fürdéskor elég csak a tusfürdő vagy szappan is kell?
- Tusfürdő - és szappanrajongók irkáljunk róla
- Zsíros pattanásos bőrre milyen tusfürdőt vagy szappant használjak?
- A tömbszappan vagy a tusfürdő használatát részesíted előnyben?