Túrós ötleteket várok! (beszélgetés)
Saját receptem:
Főzz híg tejbedarát, cukor nélkül, amíg kihűl a túrót törd össze és keverd ki kristálycukorral és reszelt citromhéjjal(cukor ízlés szerinti mennyiségben), majd a kettőt keverd össze.
Piríts zsemlemorzsát, és csinálj "édes tejfölt" (tejföl+porcukor). Tegyél a tányérra a túróból (egy adag kb. 3-4 evőkanál), szórd meg a darával, önt rá édes tejfölt.
Nagyon finom!
Arra figyelj, hogy a gríz tényleg híg legyen, egyébként kemény lesz a "túrós finomság".
Nálunk máshogy néz ki. Az első csokis piskóta, 2. túrós margarinos réteg és a tejején a mirinda+ vaníliás puding keverék! És mi Mirinda szeletnek ismerjük!
:D
Én ezt ismerem:
75 dkg túró
6 kanál rétesliszt
3 csg vaníliás cukor
3 kisdoboz tejföl
4 egész tojás
Ezeket összekevered és megsütni amíg piros lesz a teteje.
Ha csak 20 dkg túród van akkor arányosan próbáld meg, majd csak kisül belőle valami.De ez a süti amúgy tök finom és egyszerű.Robotgép sem kell hozzá, csak fakanállal.
szia
ennek mi a neve?
jól hangzik, de még nem ettem ilyet
Talán nem pont egyszerű, de nagyon finom :)
Egy piskóta kell hozzá, 2csomag vanília pudingot összefőzöl 7dl üdítővel (én mirindával szoktam, de van aki colával..stb) A lényeg, hogy szénsavas legyen. Ezt rákened a piskótára, a 20dkg túrót összekevered margarinnal és cukorral, ez megy a süti tetejére. Én gyümölcsökkel szoktam díszíteni :)
szia
én a búvár túrós nevű sütit nagyon szeretem
bár a recept szerint elég kevés ez a túró hozzá.
De egy túrókrémes palacsinta is nagyon fini :)
túrógombóc??
ahoz a mennyiséghez két tojás egy csipet só és 4 kanál búzadara. összekevered 1/2 órát pihenni hagyod és kifőzöd. pirított zsemlemorzsába forgatva tejföllel tálalod
puha és könnyű, de nem esik szét
Csinálj túrófánkot!
Az nagyon finoooooooom.
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺