Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel recept

Túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel recept

Elkészítési idő 80 perc

A Túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel hozzávalói:
kb. 26 gombóc
1 kg. túró
2 tojás
8 ek. búzadara
csipet só

Öntet: tejföl, porcukor, fahéj


A Túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel elkészítési módja:
A túrót, a tojást, a búzadarát, a csipet sót összekeverjük és 1 órára hűtőbe tesszük. Ezután kigombócozzuk, és lassú forrásban levő vízben 10 percig főzzük, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Az öntettel és áfonya lekvárral tálaljuk.

Nagyon finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A túrógombóc tejfölös, fahéjas, porcukros öntettel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook