Túlzottan lefogytam :(( (beszélgetős fórum)
Szia!
Én mondjuk soha nem fogyókúráztam, de sajnos hiába. Mennek lefelé a kilók. Kb. én is olyan paraméterekkel rendelkezem, mint te. Szerintem mindenképpen olyasmi tornát csinálj, ami nem fogyaszt, hanem izmosít. Például ne ugrálósat. Nem tudom mennyire szeretsz bringázni, de vagy járj ki a szabad levegőre, vagy szobabicikli. Nem megerőltetően, hanem olyan lazán. Csak hogy ne fogyás legyen a vége, hanem izmosodás.
Szerintem a hűtőt pedig nyugodtan megtámadhatod. Persze nem úgy, hogy mindent egyből rosszullétig, hanem ha valami megtetszik, akkor azt igenis vedd magadhoz :)
Én ezt tudom neked tanácsolni. Ja és még valami: akármilyen többféle vitaminból álló készítmény a sok-sok gyümölcs és zöldség mellé.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. Sok sikert!
Üdv: Kriszti
szerintem az nem annyira vészes súly, én 164 cm vagyok, 50 kg, és még szeretnék leadni 2 kg-t.
Szerintem inkább jjárj súlyzózni, h. tónusosabb legyél. Esetleg hot iron.
Túl jól sikerült a fogyókúrám és későn kaptam észbe :(
165 magas vagyok és 51 kg! Szó szerint kifogytam a bőrömből.Mindezt olyan 4hónap alatt. Nagyon sok izmot veszíthettem, mert a combom pálcavékony, a fenekem szúr, ha leülök (szó szerint:( a kezem csúnya, inas lett.
Már két hónapja ilyen vagyok szóval stagnál a súlyom. A kezdeti örömök után nem igazán tetszem már magamnak.
Sajnos nem tudtam megálljt parancsolni a szinte koplalásos diétám során.
Mit tegyek? Nem akarok most hirtelen nekiugrani a hűtőnek, de hogy tudnék visszaszedni pár kg és milyen tornát javasoltok? Köszi! :(
További ajánlott fórumok:
- Szépen lefogytam, de a pocakom nem tágít. Hogyan tüntethetném el?
- Mit tegyek, túlzottan igényelem az édességet!? Valóban a KRÓM a legjobb módszer?
- Milyen hatásos fitness videót ajánlanátok, ami nem pörgeti fel túlzottan a pulzust?
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Miért érzem magam kövérnek, most hogy lefogytam?
- Már lefogytam 25kg-t mennyi ideig stagnál anélkül hogy újra indulna a fogyás?