Túl sokat kérek vagy nem a megfelelő személyeknél próbálkozom? (beszélgetős fórum)
Én tudatosan próbálok ezen dolgozni h ráírjak vkire, érdeklődjek hogyléte felől, vagy elhívni bárhova, részemről csak olyan "el vagyok havazva" állapot, pedig csak egy újabb nap telt el h nem volt időm semmire 🤷♀️
De ha folyton falakba ütközöl és sosem akarnak találkozni, akkor tényleg rossz ajtón kopogtatsz.
Gondolhatod, hogy én is lefagytam egy pillanatra!
Pedig meglehet, hogy itt is valami ilyesmiről van szó: féltékeny a feleség, csak nem mondják ki.
Simán benne lehetne ez is.
De egyik barinőm férje sem kellene, bottal sem piszkálnám meg őket, el ne áruld nekik! 🤫🤣
Ezzel én is így jártam. Elengedtem.
Amíg szerveztem, szponzoráltam az összejöveteleket, addig működött jól minden. De tartottam egy batyus bulit és vártam, hogy a következőt más tartsa. Elkezdett laposodni. De más gond is volt.
Először előbb lett házas mindeki nálam, aztán a többieknél jöttek a gyerekek, mi meg gyűjtöttük évekig a lombikos kudarcokat. Mire a kisfiam megfogant, egyedülálló anyaként szültem meg.
Sosem stimmelt a baráti körömmel a családi állapotom, és ez nagyon hátráltatja a kapcsolatokat.
A párok, családok együtt vannak. Nem kell nekik egyedülálló kolonc.
Nekem is van 2 kolléganőm, akik folyton találkozni akarnak, kipróbáltam, unalmasak voltak és nem szórakoztatóak, már kifogást sem keresek, egyszerűen nemet mondok.
Nem azt mondom, hogy Te is unalmas vagy, de valamiért nem szeretnének találkozni.
Máshol keress! Kívánom, hogy megtaláld azt, akivel minőségi időt tudsz tölteni!
Nekem ugyanaz a véleményem, tehát nem hiszem el h nincs idejük, ha ezt mondják, akkor azt kifogásnak használják. Nekem pedig ami szívemen az a számon, hazudnak.
Róluk mondj le, nincs mit veszítened. Keress más társaságot, városban biztos vannak neked való szórakozó helyek. Ismerkedni-barátkozni bármikor/bárhol lehet. Az emberek vonzódnak a vicces, jó hangulatban lévő emberekhez. Hozzám még a kutyák is mosolyogva futnak.
Lehet neked szimpatikusak, de te nem vagy arra nekik megfelelő, hogy + időt töltsenek veled.
Kevés az információ, hogy egyedülálló vagy, vagy van már családod? Nekik hasonló-e az állapotuk, lehet észre sem veszed, de esetleg túl sokat osztanál meg velük, amire esetleg nem vevők. Vagy nem egyforma az érdeklődési körötök.
Ne erőltesd!
Lehet fáradtak és a szabadidejüket teljesen másképpen szeretnék tölteni, mint a te elképzelésed.
Őket csak ismered, de még a haveri szintet sem érhetik el, nemhogy a barátságot
Sok kell ahhoz hogy időnként közös program alakuljon ki valakivel, valakikkel.
Másfelé kell próbálkoznod!
Itt a Hoxán is keresnek barátokat
Vicc! A barátsághoz sok év és "lelki" kapcsolat is kell
"Értem én, hogy felnőtt korban más a prioritás, és én sem akarok sülve-főve együtt lenni valakivel, de néha szeretnék társasági életet élni. Túl sokat kérek, vagy nem a megfelelő személyeknél próbálkozom?"
Ezek szerint nem a saját korosztályodon belül keresel barátokat.
Igen, jól gondolod. Nem a megfelelő személyek körében keresgélsz.
Szia.
Ebből a hozzászólásodból azt tudom kisütni, hogy nem a megfelelő személyeknél próbálkozol.
Olyan nem létezik h soha nem érnek rá. Valami okuk van arra, h nem akarnak találkozni veled.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Történelmi személyek - ABC-ben
- Ki Ő? /közismert személyek ABC-ben/
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Tényleg van olyan hogy hízékony fajta vagy csak rossz időben, sokat, nem megfelelő ételt esznek?
- Láttam régen egy vígjátékot, amelyben a nő nem esik teherbe, sokat próbálkoznak, és a vége happy end...Nem tudja valaki a címét?