Túl sok lett a tejszínes tortakrém, mit készíthetnék még belőle? (tudásbázis kérdés)
megnéztem a hűtőt (mert kettőt vettem), ez is habmester.
még sosem dolgoztam ilyennel, azt gondoltam mindegy, milyet veszek, de ez volt a boltban.... :-))
amúgy ha még kell válasz akkor cukrászdából való tanács h fagyaszd le nyugodtan zacsiban,de ne évekre azért:DDD
kiengedés után ugyanolyan fini lesz csak hidegebb:D
amúgy már maga a csokipuding, belekeverve a csokidarabokkal is isteni finom, abból is elfogyott azért egy adag még melegen :-P
tejszínhabbal együtt meg... hmmm. :-))
Bármilyen habmestert fel versz,oké,megle,hulala
0,5 tej 2cs bármilyen ízű puding por,megfőzöd a pudingot meg várod még ki hűl,fel vered addig a habmestert aztán össze kevered,és ennyi!!!
Isteni finom!!
lehet jönni érte. mondjam a címet? :-D
igen, a recept úgy hangzott, (mármint a tortakrémé),
hogy két csomag csokipudingot megfőzünk, belekeverünk a végén 20 dkg csokoládét, hogy elolvadjon, kihűtjük.
aztán hulala felver (én habtejszínnel készítettem), belekeverjük a csokipudingot (én tettem hozzá zselatinfixet, biztos ami biztos), és mehet a tortára.
az a gond, hogy a tejszín mennyisége nem volt megadva, én fél literrel indítottam.
Nem mondom, kevesebb is elég lett volna, pedig a 26-27 cm-es tortaformát használtam.
Ennyi a recept amúgy? Mert érdekelne.
Adnád inkább nekem a felesleget. Még a végén elhíztok :DDD
Az biztos!
Isteni finom!:))
háááát.... előbb-utóbb.
végülis, lehet ez lesz a vacsi is :-D :-P
nem folyik le?
közé már nem tudtam ennél többet tenni, így is nagyon vastagon van, ahogy rátettem a második lapot, ki is folyt oldalt valamennyi...
Aham! :)
Én is rá szoktam kenni, főleg a tejszínes krém nagyon könnyű, észre sem venni.
Hmmm.:)))
Ááááááááááááááááááááááá!:)
Olyan nincs, hogy ne fogyna el.:D
már kaptak a gyerekek is egy-egy pohárral, meg férj is. többet már ők sem kívánnak ma belőle.
meg hát holnapi szülinapi tortázáskor is ezt eszik majd, nem akarom, hogy addigra elteljenek vele, még a végén nem fogy el a torta! :-P
Túl sok lett a tortára való krémem.
Tejszínhab felverve, belekevertem csokipudingot és reszelt csokoládét. Isteni finom lett, egy nagy tortát megtöltöttem és bevontam vele, de még maradt egy jó adag.
Lefagyaszthatom? hogyan? és utána hogyan használjam fel?
További ajánlott fórumok:
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Hogyan készíthetek gyorsan és finoman májgaluskát?
- 5 hónapos múlt a kislányom!Milyen kajcsit készíthetek neki házilag?
- Van itthon egy nagy fej nyers káposztám, mi finomat készíthetnék belőle?
- Eper, ami a fán terem-mit készíthetek belőle?
- Rengeteg karalábém van idén a kertben/fehér/, milyen finom kaját készíthetnék belőle? Ötletek.