Túl rövidre vágtam a nadrágom szárát, mit lehetne vele csinálni? (tudásbázis)
farmart nem tudom hogyan kell nyújtani , de várd meg amíg összemész :DD , ez is megoldás
Megvan amit levágtál akkor visszavarrod, a felhajtás tűzése pedig pont a toldásban legyen. Vagy valami zsinórfélét varrni a toldásra
Köszönöm a tippeket!
A fekete csipke ötlete nagyon tetszik! Hogy ez hogy nem jutott eszembe! Jövőhéten szerintem veszek is, de ezt már varrónőre bízom, akármilyen könnyű feladat is lenne a felvarrása.
Sajnos leengedni nem nagyon van mit, olyan ügyetlenül csináltam az egészet, hogy egy kb. 6-7 mm-es rész van csak belülre felhajtva.
A mintás anyagon én is gondolkodtam, de szerintem ez a megoldás még tömzsibbé tenné a lábam. Plusz egy vastagabb farmer anyagból van a nadrág, és nem tudom, hogy egy szövettel megtoldva hogyan mutatna.
Egyébként nincs arra valami módszer, hogy a farmert hogyan lehetne tartósan hosszában nyújtani? :D
Közben írtam,..ezt nem láttam:((
Engedd le a felhajtást és varrd hozzá a levágott részt.Ha le van gépelve,nem lesz rossz.Talán.
De nem baj ha vastagabb a lábad,attól hordhatsz rövidebbet,magasabb sarkúval kifejezetten előnyös lehet.Ha nem kényelmes neked a magas,akkor ék sarkút vegyél hozzá,hogy nyújtsa a lábad.
Csinálj belőle még rövidebbet!Divat az a boka felettig erő.
Persze nem mindegy milyen anyagból van.Tavaszra-nyárra jó a rövidebb.Ha vastag anyag,akkor csizmával hordhatod.
Nem rég vettem egy fekete farmernadrágot, de hosszú volt a lába, így elvágtam és felhajtottam, de kicsit bokalengető lett :(
Nem szeretnék belőle sem rövid, sem 3/4-es nadrágot csinálni, mert elég vastagok a lábaim, így nem szeretek ilyeneket hordani.
De kidobni sem szeretném...
Valakinek van esetleg valami ötlete, hogy mégis mit csinálhatnék vele?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni, hogy lehetne feldobni egy kissé depis embert, aki utálja az életét?
- Mennyi értelmes dolgot lehetne csinálni hoxázás helyett!
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Hogy lehetne ebből műsort csinálni? Érdemes lenne szerintetek?
- Hol lehetne kutyás babaváró vonalzót csinálni, ami eleve ugye 63 napos (vemhességi idő)
- Nem indul a HP Compaq 6720s laptopom. Mit lehetne vele csinálni?