Túl nagy vádlit, hogy tüntessek el? (beszélgetés)
itt a hoxan is mindig kint villog:)
Ez egy zsiregeto krem,nekem is van meg vadlira nem probaltam csak 1-2x has+combra,lathatoan feszesebb lett tole.De ne rakok hozza+par csepp fahéj olajat,patikaban lehet venni.
Nekem egy kozmetikus multkor mondta hogy volt egy vendege akinek olyan vastag volt a vadlija hogy amit vett csizmat alig tudta bezivzarozni,aztan stellas fahejas kremmel tekercseltek es mar ott tartanak hogy mar nagy is csizma szara..
Gondoltam le irom.De izmot szerintem nem tüntet..
A férjurammal konzultáltam a dologról ésa hogyan fogyasszunk vádlit kérdésre a következőt mondta:
Sehogy.Ha már a testen nincs felesleg sehol és a szervezet izmot bont,csak akkor vesz le belőle.
/Testépítő edző/
Akkor nem a túlsúly miatt kialakuló fajta:(
A tánctól megvastagodhatott,de ha már nem táncolsz aktívan akkor vissza kellett volna húzódnia.Genetikai valószínűleg.Visszamenőleg nincs ilyen a családban??
Hát ez a legnehezebb testépítési kérdések egyike.
Hány kiló és hány centi vagy???
Sziasztok.
Az a problémám, h. túl nagynak találom a vádlim. Táncoltam régen 5évig úgyhogy elég izmos is, de azon kívül sztem felesleg is van rajta. Milyen tornagyakorlattal tudnám eltüntetni? Vagy van valami tanácsotok mit tehetnék? Valakinek nincs hasonló problémája? Nekem nagyon zavaró.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Miért gondolja sok nő/férfi, hogy milyen szuper, ha valakinek nagy a melle?
- Édesanyámnak bedagadt a jobb lába vádlitól lefele elkezdett felfele menni a combjára, óriási foltokkal, mit tegyünk?
- WC csésze legalján letapadt, kemény, sötét vízkövesedést mivel tüntessek el? Vastag réteg keletkezett már