Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Túl nagy a kontraszt a túlvilág és az evilág minősége... fórum

Túl nagy a kontraszt a túlvilág és az evilág minősége... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Ildi (válaszként erre: 9. - F997b1d100)
dec. 20. 23:17
Pontosan😉
10. f997b1d100 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 23:14

Te valami nagyon kemény gyerek lehetsz! 😬

Kezdek félni tőled!

9. f997b1d100 (válaszként erre: 7. - Ildi)
Csak így elsőre, SPECIÁLBA! 😉👍
Azt hiszem értem mire gondolsz. A világ tele van gyűlölettel és az embereket rá kéne vezetni arra hogy jobbak legyenek, de ettől függetlenül a tálalás furcsa ahogy elénk raktad. Megtisztítani egyedül a világot??? Ezt hogy? Hogy akarsz milliárdokat megváltoztatni, és egyszerre nyomon követni az életüket? Mert szerintem valami ilyesmire gondolsz. Ehhez Istennek kéne lenned. Ez azért meredek elképzelés. Én is hajlamos vagyok elrugaszkodni a realitástól, de te még rajtam is túl teszel. Az meg a másik dolog hogy biztos vagy e benne hogy a te elképzeléseid jók? Néha érdemes hallgatni a bölcsekre, és tanácsot adni a nálad kevésbé bölcseknek. De csak a szűk környezetedben. Veled se törődik az egész világ, hát te se tudsz mindenkinek. Ha több embernek mondasz hasznosat, azok is többnek, meg azok is, az már elég lehet arra hogy sok ember más útra térjen. De nem tudod megváltani a világot. Azért ezt te se gondolod komolyan remélem.
7. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 22:55
Lehetne kezdeni a bankár családokkal..
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Regin_a)
dec. 20. 22:44

Pedig szívesen lennék tisztítótűz, mondjuk egy gigantikus naptevékenység, ami végigégeti a Földet!

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

dec. 20. 20:00
Ajaj, csak nem egy uj diktátor, vagy egy új önjelölt próféta van kialakulóban?
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 20. 19:49

Nem tudjuk hogy milyen paradicsomi létállapot lehetne ezen a bolygón."

Én tudom+

Te csak ne vállalj be semmiféle gombnyomogatást ami tisztitótüzzel járna

dec. 20. 19:45
Szerintem kezeltesd magad!
dec. 20. 19:42
Mivan? 😂

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook