Tudtok valamit pollen-allergiára amit várandósan is lehet alkalmazni?! (tudásbázis)
13. a14deb9047
2009. dec. 11. 18:43
csak hallottam: állítólag ha valaki folyamatosan fogyaszt naponta egy kanálnyi mézet, tavasztól nem lesz pollenallergiás.
12. juditgelencser
2008. szept. 7. 16:14
Én egy gyógyteát iszom. A neve: pollen-grape. 15 vagy 20 filter van egy csomagban.
11. tücsimücsi (válaszként erre: 10. - Lego)
2008. aug. 6. 18:28
Attól is függ, mire allergiás és mennyire súlyos az allergiája.
A Claritin a leggyengébb allergiaellenes gyógyszer. Terhesen nekem nem engedték szedni. Én gyógyszer nélkül csináltam végig mind a két terhességemet, nem volt egy leányálom.
Én a homeopátiára szavazok.
10. lego
2008. aug. 6. 16:42
A 12. hét után Claritint lehet szedni.Allergológus mondta.
9. Leoborta (válaszként erre: 8. - Vviki2)
2008. júl. 30. 14:48
Aha...
Nem ismerem, eleve nem szeretek semmit, amit orrba kell nyomkodni, meg nem is ajánlotta az allergológusom.
8. vviki2
2008. júl. 30. 14:38
Köszi...
Allerblock-ot már próbáltam, nekem nem jött be :-(
Leoborta! Ez nem "olyan" orrspray.... csak por van benne.
A homeós cuccokat ismerem, már alkalmaztam is, de az allergiámra még nem próbáltam. Köszönöm a tippeket!!!
7. Leoborta
2008. júl. 30. 13:09
Hosszú távon sprayt nem használnék, károsítja a nyálkahártyát.
6. c066a749d7
2008. júl. 30. 10:32
aler block orrsprayt használhatnak a kismamák is
5. gyöngyi
2008. júl. 30. 09:58
Én biotron lámpát használok, goondolom az nem káros.
4. 8d17011552
2008. júl. 30. 09:13
homeopátiai szerekre tudok hagyatkozni mert semmi rosszat nem csinál a szervezeteddel,hanem segítséget nyújt abban,hogy magától is meg tudjon küzdeni az éppen fenn álló betegséggel és a babának nem árt sőt nekem nagyon be vált mind a kicsiknél mind nálunk felnőtteknél,a sok gyógyszer csak károsító hatással és mellék hatással lehet mind rád mind pedig a babára nézve.Látom sokan vagyunk akik hiszünk a homeopátia természetes hatásaiban fogadd el az én véleményemet is.Hidd el nem bánod meg,pár napnak persze el kel telnie mire érezni fogod a hatást,de akkor már a szervezeted is hozzá társul a gyógyulásodhoz.Sok sikert hozzá és persze gyógyulást.
3. KIKY
2008. júl. 30. 08:55
homeopátis szer: coryzalia
2. Leoborta
2008. júl. 30. 08:55
Homeopatikum, Rhynallergy a neve, én szoptatás alatt szedtem, segített. Már nagyon oda voltam: orr- fül- szemviszketés, piros szem, könnyfolyás, állandó orrcsöpögés. Azt hiszem terhesség alatt is lehet szedni, kérdezd meg a gyógyszerészt.
1. vviki2
2008. júl. 30. 08:41
Tudtok valamit pollen-allergiára amit várandósan is lehet alkalmazni?!
További ajánlott fórumok:
- Egyedül maradtam várandósan
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni?
- Tudtok Sopronban olyan fodrászatot, ahol alkalmaznak melegollót?