Tudtok valamit a novemberi családi pótlékról? (tudásbázis)
Már én is megkaptam.
Köszi a sok hozzászólást.
A gyes a mindenkori minimál nyugdíjjal egyezik, és a gyerek 3 éves koráig jár.
A családi pótlék 1 gyermek után 12200 Ft.
A Gyedet a gyerek 2 éves koráig kapsz, de azt az előző évi (vagy 2 évi, nem tudom) keresetedből számolják ki. Én 75 000-ret kapok, + a családi pótlék. Szóval semmire sem elég ez sem. De nem is rossz.
egy gyerekre 12300 forint a családi pótlék
A gyest nem tudom pontosan, mert én gyeden vagyok, de az olyan 24ezer körül lehet.
Sziasztok
Most Magyarorszagon mennyi a csaladi potlek,es a gyes?Koszike a felvilagositast
Itt nalunk $250 dollar a csaladi potlek havonta egy gyermek utan,es anyasagin egy evig lehet maradni,de sok anyuka sajnos meg annyi ideig sem maradhat a babajaval,persze mindenutt az anyagiak dontenek,van ahol nem is dolgozik tobbet aaz edesanya,szoval valtozo.
Sziasztok!
Még én sem kaptam meg! :(
Köszi szépen...
Már nagyon várom.
szia
én is ma kaptam meg
További ajánlott fórumok:
- Kipróbált, jól bevált, családi-baráti összejövetelen jól tálalható sütireceptekkel(címekkel) tudtok segíteni?
- Mikor küldik ki a magasabb összegű családi pótlékról szóló igazolást, amit ki kell töltetni a szakorvossal?
- Melyik állami szervhez kell fordulnom, ha családi pótlékról szeretnék igazolást kérni?
- Családi fotókból szeretnék zenés videót készíteni. Tudtok valami jó progit ajánlani?
- Honnan kell igazolást kérni a családi pótlékról?
- Tudtok segíteni abban, hogy állami támogatással szigetelni szeretnénk családi házunkat, de nem tudom hogyan kezdjek neki?