Tudtok segíteni abban, hogy állami támogatással szigetelni szeretnénk családi házunkat, de nem tudom hogyan kezdjek neki? (tudásbázis kérdés)
10. Anitaaa03 (válaszként erre: 6. - Csiga78)
2011. febr. 22. 13:45
szia
kaptatok állami támogatást?engem is érdekelne ha még mindig létezik
9. 64669b9c48
2009. márc. 17. 11:37
2009-re mikor lehet jelentkezni?
8. petiandi (válaszként erre: 7. - Lexike)
2008. aug. 13. 21:06
elvben nem kizáró ok, de minden tulajnak alá kell írni a papirokat ha jol tudom. a hiteles része már problémásabb.
7. Lexike
2008. aug. 13. 13:14
Erre a lakossági energiatakarossági programra bárki pályázhat? A családi háznak csak a 1/8-ad része az enyém, 5 tulajdonos van. Ez baj?
6. Csiga78 (válaszként erre: 3. - Petiandi)
2008. aug. 13. 12:16
Nagyon szépen köszönöm,megtaláltam!!!:)))
5. petiandi
2008. aug. 11. 21:57
nem, ez csak utólagos szigetelési munkákra vonatkozik.
4. vikasz
2008. aug. 11. 21:51
Ha épp új házat építünk akkor is lehet itt pályázni? Nem tudja valaki? Néztem a weboldalt, de én nem találtam.
3. petiandi
2008. aug. 11. 21:46
mfb.hu- NEP2008 támogatási program - lakossági energiatakarékossági program. itt letöltöd a 2008-as adatlapokat, és a tájékoztatót sem árt letölteni. Aztán kitöltés után postázni kell két eredeti és egy másolati példányban (ha jol tudom) az mfb-hez, és amikor megkapjátok a támogatási határozatot, azzal lehet menni a bankba a kapcsolódó hitelért (vissza nem téritendő támogatást hitel nélkül is lehet)
2. Csiga78
2008. aug. 11. 21:40
Lényeg a lényegben,hogy le szeretnénk szigetelni a családi házat és ki szeretnénk cserélni a nyílászárókat műanyagra.Erre szeretnénk felvenni az állami támogatást,de nem tudjuk hogyan kezdjünk bele a dologba és hogy hogyan képzeljük el.Ezért,ha tudnátok ebben segíteni előre is nagyon szépen köszönöm!!!!
1. Csiga78
2008. aug. 11. 21:39
Tudtok segíteni abban, hogy állami támogatással szigetelni szeretnénk családi házunkat, de nem tudom hogyan kezdjek neki?
További ajánlott fórumok:
- Lakásfenntartási támogatással kapcsolatban tudtok segíteni?
- Tud valaki segíteni abban, hogy milyen tornagyakorlatokat lehetne végezni, ha szeretnénk a derekunknál és a csípőnknél vékonyodni, fogyni?
- A szoba falát szigetelni szeretnénk, milyen vastagon érdemes?
- Lakásfenntartási támogatással kapcsolatos kérdésben tud valaki segíteni?
- Tudna segíteni valaki? Klímát szeretnénk vásárolni, de nem tudjuk, hogy milyet-melyik típust.
- Németországban milyen támogatásokat lehet megigényelni a családnak, ha kint szeretnénk élni ( lakás, anyasági, stb.)?