Tudtok valami tippet, amitől a fru-frum nagyon gyorsan megnő? (tudásbázis)
Humor akart lenni
Mindig felröppen egy csodaszer ami +oldja a férfiak kopaszságát, és mégis tömegével mászkálnak kopaszok
Én bizony láttam. Fordrásznál 40-50 körüli nőknél azt sem tudja a fodrász, hogy hol vágja a hajat, hogyan fésülje, formázza, hogy a "férfias kopaszságot" valahogy kendőzze. Sajnos a samponok, balzsamok, hajlakkok, vegyszeres hajfestékek tönkreteszik a "hajkoronánkat". Persze ez így van a testápolással is, a bőrünk egyre szárazabb, ekcémás, ráncosodó, pedig kenjük mindenféle kőolajszármazékos kencékkel. Vajon miért van, hogy 25/30 évesen már smink nélkül ki sem merünk menni az utcára? 86 éves varrónő ismerősöm arca szebb, mint egy 30 éves nőé manapság....
A Bánfi hajszeszről, nos tartalmaz többek közt:
Illatanyag. Potenciális bőrirritáló. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület.
Geraniol: Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Potenciális bőrirritáló.
Butylphenyl Methylpropional:Mesterséges illatanyag. Potenciális bőrirritáló.
Nos, én nem használnám.
Bánfi hajszesz
Láttál az utóbbi időben kopasz embert?
Ugye nem?
Tuttam!
Ez tetszik_ "Jól bevélt", "tutti", nos tényleg kellene a fejbe egy kis friss víz....
A témával kapcsolatban: használj hidegen sajtolt olajos hajpakolást, mondjuk ricinus, argán, olíva,kókusz,édesmandula stb. olaj. Használj növényi hajápoló porokat, Amla, Shikakai, Brahmi porokat, Rhassoul agyagot, Aszkorbinsavat, E vitamint, Panthenolt. Jó a görörgszéna, a kurkuma hajpakolás is. szóval van miből csemegézni.
További ajánlott fórumok:
- Aranyhörcsögöm gyorsan veszi a levegőt lassan mozog a szemét is alig nyitja ki nem eszik.Mi baja lehet? Orvost tudtok ajánlani aki ért hozzá
- Fülgyulladásra van valami jó tippetek? Gyorsan, házilag...
- Megfáztam:(Tudtok adni tanácsot, hogy házi kezeléssel hogy lehetnék gyorsan jobban?
- Sziasztok! Hétfő óta egy kicsit fáj a torkom és estére mindig belázasodok. Tudtok valami jó módszert, ami gyorsan elmulasztja őket?
- Tudtok valamilyen boltba kapható segédeszközről, amivel egyszerübben csinálhatok kontyot gyorsan?
- Tudtok valamit ajánlani gyorsan zsírosodó hajra?