Tudtok olyan oldalt ahol van valami segítség az adóbevalláshoz? (tudásbázis)
Nagyon szívesen!
Ha már meg kellett csinálni....
Először ezt olvasd el végig, majd kezd előlről és katt. ahova mondja. Akkor a progi leellenőrzi a gépedet, hogy a legújabb Jáva program fel van-e telepítve a gépedre, egyáltalán a géped alkalmas-e Jáva-program telepítéséhez.
Mivel hogy nem az Abev-porgram kell, hanem az Abev-Jáva program.
És azok után jöhet a 1353-as nyomtatvány letöltése, és utána rögtön (annak alatta van a nav honlapon) annak a Sugója. Ha azt is letöltöd, a nyomtatvány jobb felső sarkába bepakolja, és a kitöltés során akármilyen gondod lesz, csak oda katt, és segít!
letöltöd a nyomtatványt, plusz letöltöd mellé a kitöltési útmutatót is, abban minden le van írva.
egyébként nem egy rocket science a kitöltése, főleg ha nincs semmi extra dolgod.
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ahol van valami segítség az adóbevalláshoz?Eredetileg úgy akartam,h a NAV készítse el,de sajnos későn láttam meg,hogy mostmár nem a postára adás dátumát írják oda hanem a beérkezés dárumát,így lecsúsztam róla.Sose készítettem végig gyeden és táppénzen voltam,ezért gondolom nem lehet olyan bonyolult,hogy fizetnem keljen érte.köszi a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Tudtok olyan internetes oldalt ahol Babaszépségverseny van?
- Tudtok olyan internetes oldalt ahol viszonylag olcsók a repülőjegy árak?
- Nem tudtok olyan oldalt, ahol pszihológus válaszol kérdésekre/ problémákra?
- Tudtok valamilyen "tanfolyamot" vagy oldalt, ahol pozitívvá "tesznek"? :)
- Tudtok valami jó aukciós oldalt, ahol régi könyvet lehet eladni?